Follow us

Βρήκαμε στο Zara τα δύο must-haves του φθινοπωρινού στιλ

Η κομψότητα, η άνεση και στιλιστική ευελιξία είναι βασικά χαρακτηριστικά τους.

Βρήκαμε στο Zara τα δύο απαραίτητα κομμάτια του φθινοπωρινού στιλ Pixel Formula

Κάθε πρωί -ή το βράδυ, ανάλογα το πόσο οργανωτική είσαι- έχουμε όλες μας το ίδιο πρόβλημα: Τι θα φορέσω; Αν, μάλιστα, προσθέσεις και τον παράγοντα του άστατου καιρού, που θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες, το καθημερινό styling γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Αν βρέχει θα θέλεις να αποφύγεις τα υφασμάτινα tailored παντελόνια σου, όπως επίσης και τα αέρινα tops. Από την άλλη, αν κάνει ζέστη το μεσημέρι αλλά κρύο το απόγευμα, θα νιώσεις άβολα στην αλλαγή της θερμοκρασίας επιλέγοντας ελαφριά ρούχα. Πού βρίσκεται, λοιπόν, η χρυσή τομή; Ποια είναι τα απαραίτητα κομμάτια του φθινοπωρινού στιλ, που θα καταφέρουν με επιτυχία να προσαρμοστούν στις απότομες εναλλαγές του καιρού. Αυτά δεν είναι άλλα από τις πλεκτές ζακέτες, οι hot cardigans, και τα ντένιμ παντελόνια, τα αγαπημένα μας jeans.

Knitwear + Jeans = A love story

Δύο φαινομενικά απλά κομμάτια, που ωστόσο μπορούν να μετατρέψουν κάθε σύνολο σου σε φθινοπωρινό και να σου λύσουν τα χέρια στο καθημερινό styling. Ας τα πιάσουμε, όμως, ένα ένα. Οι πλεκτές ζακέτες αποτελούν μία μεγάλη τάση, που έκανε την επιστροφή της από τα 90s σε άκρως ρομαντικά και διαχρονικά σχέδια. Μία ζακέτα, ανάλογα το κομμάτι, μπορεί να προσθέσει μία edgy, romantic ή preppy πινελιά στο look σου. Παράλληλα, θα σου προσφέρει άνεση στις ξαφνικές καιρικές εναλλαγές. Μην ξεχνάς, πως τόσο οι απανταχού fashionistas όπως και οι celebrities (Katie Holmes, Bella Hadid και Hailey Bieber) δεν τις αποχωρίζονται πότε.

Από την άλλη πλευρά, τα jeans είναι τα παντελόνια, που δεν θα φύγουν ποτέ από τις τάσεις της μόδας. Είναι απλά και συγχρόνως κομψά και άνετα. Σου προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση.

Loading...

Editor's Picks

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πλεκτές ζακέτες αλλά και τα ντένιμ παντελόνια από το φθινοπωρινό drop του Zara, που θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν το στιλ των επόμενων μηνών. Θα βρεις μεγάλη ποικιλία στις σιλουέτες, τα χρώματα και τα σχέδια, οπότε σίγουρα θα ανακαλύψεις και τις ιδανικές προσθήκες της γκαρνταρόμπας σου.

Μακριά σταυρωτή ζακέτα, Zara

Πλεκτή ζακετα περλέ, Zara

Wide leg jeans, Zara

Πλεκτή ζακέτα, Zara

Mom jeans, Zara

Skinny jeans, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ