Back to school | Η Δανάη Μπάρκα με τη μίνι φούστα που θα σε γυρίσει στις σχολικές σου ημέρες

Η φούστα που δεν πρέπει να λείπει από την χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Το κουδούνι χτύπησε και όλοι μας γυρνάμε πίσω στις δουλειές, πιάνοντας ξανά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις από εκεί, που τις είχαμε αφήσει πριν τις διακοπές. Παράλληλα με εμάς και οι celebrities επιστρέφουν στις δουλειές τους και ανάμεσα στα πολυαναμενόμενα comebacks είναι εκείνα των παρουσιαστών, που αναλαμβάνουν την πρωινή σκυτάλη στα τηλεοπτικά κανάλια. Από τις πρεμιέρες, που έχουν πραγματοποιηθεί, ξεχωρίζει εκείνη της Δανάης Μπάρκα, η οποία επέστρεψε για δεύτερη χρονιά στο τηλεοπτικό πλατό του Mega με την εκπομπή ''Πάμε Δανάη''.

Στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, η Δανάη Μπάρκα θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος.

Το back to school look της Δανάης Μπάρκας

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα φορώντας ένα casual προσιτό σύνολο, που μας θύμισε κάτι από τα σχολικά μας χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ''Πάμε Δανάη'' εμφανίστηκε με μία μίνι ντένιμ φούστα με πιέτες, σαν και αυτές που φορούσαμε στο σχολείο. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με φλοράλ πουκάμισο, που έφερε έναν pussy-bow και ψηλά μαύρα platform πέδιλα.

Η εμφάνιση της στην πρωινή πρεμιέρα της ανέδειξε και μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Η μίνι φούστα με τις χαριτωμένες και γεμάτες κίνηση πιέτες αποτελεί ένα κομμάτι του preppy style, που ξεχώρισε στις φθινοπωρινές συλλογές. Μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις το εν λόγω look, καθώς παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 μίνι preppy φούστες σε απολύτως προσιτές τιμές, που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση σου τις επόμενες ημέρες.

Μίνι φούστα με εφέ δέρματος και πιέτες, Zara

Ντένιμ μίνι φούστα με πιέτες, H&M

Μίνι μαύρη φούστα με πιέτες, Stradivarius

Καρό μίνι φούστα, Mango

Καρό μίνι φούστα με πίετες, Bershka