Follow us

H Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα της με το φόρεμα που θα ενέκριναν και οι Παριζιάνες

Το casual αλλά trendy σχέδιο με την στιλιστική ευελιξία για τις επόμενες εβδομάδες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο σου εν μέσω καύσωνα NDP

Οι φετινές φθινοπωρινές τάσεις έχουν μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση του ντυσίματος. Επιβάλλουν έντονα χρώματα, κοψίματα και φλοράλ prints -χαρακτηριστικά που οφείλουμε να πούμε, πως δεν έχουμε συνηθίσει στα φθινοπωρινά μας ρούχα. Βέβαια, η πανδημία λειτούργησε ως λάδι στα γρανάζια της βιομηχανίας τη μόδας αναζωογονώντας την. Oι σχεδιαστές στα πηδάλια επιφανών οίκων υιοθέτησαν μία στιλιστική εξωστρέφεια σχεδόν άγνωστη στις Fall συλλογές. Παρ' όλα αυτά, μας κινούν το ενδιαφέρον και αποτελούν ιδανικές πινελιές, για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα αλλά και τις εμφανίσεις μας. Μάλιστα, είδαμε μία από τις τάσεις αυτές, να υιοθετείται στα ελληνικά τηλεοπτικά πλατό και πιο συγκεκριμένα στο ''Happy Day'' με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσίαστρια φαίνεται, πως γύρισε ανανεωμένη από το σύντομο ταξίδι της στο Παρίσι πριν την πρεμιέρα της. Μαζί της έφερε και αρκετά styling tips από τις φημισμένες ιέρειες του στιλ με την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Ένα από αυτά ήταν τα προαναφερθέντα φλοράλ, τα οποία επέλεξε να φορέσει σε ένα μίνι φόρεμα με οκγώδη μανίκια, ίσια λαιμόκοψη και bustier με εφέ σφιγγοφωλιάς από το brand Caroline Constas. Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι Παριζιάνες δεν μπορούν να αντισταθούν στα φλοράλ και δη αυτά που κοσμούν φορέματα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα με ένα το εν λόγω φόρεμα, που συγχρόνως αποτελεί φθινοπωρινή τάση, και ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρα ψηλά πέδιλα.

Loading...

Get the look

Τα φλοράλ έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στα φθινοπωρινά drops των brands, αποδεικνύοντας πως θα αποτελέσουν το must του styling των επόμενων εβδομάδων. Κάνοντας την καθημερινή μας έρευνα ξεχωρίσαμε τα φλοράλ φορέματα, που θα σου προσφέρουν στιλιστική ευελιξία αλλά και πόντους σε κάθε σου εμφάνιση.

Ανακάλυψε το ιδανικό για εσένα παρακάτω.

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, Ale the non usual casual

Εμπριμέ φόρεμα με μπροστινό σκίσιμο, Helmi

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, Stradivarius

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, Zini

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι και ίσια λαιμόκοψη, Mango

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ