Follow us

Άνεση πάνω από όλα | 6 + 1 αθλητικά παπούτσια που πάνε με όλα σου τα σύνολα

Είτε πας γραφείο είτε βγαίνεις για ποτό με αυτά τα αθλητικά θα είσαι πάντα άνετη και κομψή.

Άνεση πάνω από όλα | 6 + 1 αθλητικά παπούτσια που πάνε με όλα σου τα σύνολα iStock

Μετά από δύο κατ' οίκον περιορισμούς, μία πανδημία και μία έξαρση της φυσικής άσκησης μέσω του γρήγορου βαδίσματος, μπορούμε να πούμε πως οι στιλιστικές ανάγκες μας όσον αφορά τα υποδήματα έχουν αλλάξει εντελώς. Μην μας παρεξηγείς, φυσικά και λατρεύουμε ακόμα τις ψηλές μυτερές γόβες, τα platform heels, που ανυπομονούμε να κάνουμε δικά μας φέτος το φθινόπωρο, και τα μποτάκια με το μεσαίου ύψος τακούνι. Ωστόσο, είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλουμε από την καθημερινότητα μας τα αθλητικά παπούτσια.

Πρόκεται για τα υποδήματα, που έδωσαν το παρών στη ζωή μας περισσότερες μέρες και μήνες από ό,τι περιμέναμε ποτέ. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να τα αποχωριστούμε; Ειδικά μετά την καλοκαιρινή περίοδο, όπου τα φλατ και τα mules έδιναν εξίσου το παρών... Η άνεση, που μας προσφέρουν αυτά τα παπούτσια, έχουν γίνει μέρος του DNA μας. Οι προβλήματισμοί μας, όμως, εισακούστηκαν και τα fashion brands, ακόμα και τα αθλητικά, μας παρουσιάζουν αθλητικά υποδήματα με streetwear χαρακτήρα.

Loading...

Από την άλλη πλευρά, οι fashionistas μάς δείχνουν καθημερινά τρόπους για να εκμοντερνίσουμε το look των αθλητικών παπουτσιών και να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας με τον πιο κομψό τρόπο. Συνδυασμένα με ένα κοστούμι, ένα μίντι φόρεμα, με το τζιν, με το knitted σετ, με την μακριά παντελόνα, με το night-out σύνολο, σε κάθε περίπτωση οι ιέρειες του στιλ των social media δεν χάνουν ευκαιρία να τα αξιοποιούν σε όλα τα looks τους ανεξάρτητα από το casual ή fancy χαρακτήρα τους.

Τα αθλητικά που θα αναβαθμίσουν το καθημερινό στιλ σου

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 + 1 ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών, που πληρούν όλες τις προυποθέσεις του street style αλλά και των καθημερινών στιλιστικών αναγκών σου. Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες εκείνα, που ταιριάζουν πλήρως στις προσωπικές σου προτιμήσεις.

Renato Garini αθλητικά παπούτσια wedges, Tsakiris Mallas

Λευκά αθλητικά παπούτσια με πλατφόρμα, Zara

''Forum Bold'' αθλητικά παπούτσια, Adidas

''500'' αθλητικά παπούτσια, New Balance

''Workout Plus'' μαύρα αθλητικά παπούτσια, Reebok

Αθλητικά παπούτσια με χοντρή σόλα, Bershka

''Bhania sequin logo'' αθλητικά παπούτσια, e-papoutsia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ