Follow us

Σαν σταρ του σινεμά | Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Ποια ήταν η επιλογή της σούπερ κομψής Ελληνίδας παρουσιάστριας;

Βίκυ Καγιά NDP

Στο Φεστιβάλ Βενετίας ταξίδεψε η Βίκυ Καγιά και για μία ακόμα φορά με την επιλογή της σε ντύσιμο απέδειξε ότι είναι μία από τις πιο κομψές, αν όχι η πιο κομψή, από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες. Εξάλλου, η Καγιά έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει ζήσει στις διεθνείς πρωτεύουσες της μόδας στα χρόνια που εργάστηκε ως μοντέλο και διαθέτει μία πολύ ντελικάτη και εκλεπτυσμένη αίσθηση του στιλ.

Δεν θα μπορούσε, επομένως, η φινέτσα της να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Η παρουσιάστρια του "Dancing with the Stars" περπάτησε στο red carpet φορώντας ένα chic tuxedo που έχει την υπογραφή του Giorgio Armani. Σοφιστικέ και παράλληλα σέξι, η Καγιά επένδυσε σ' ένα ανδρόγυνο στιλ που εκτός από το αριστούχο elegance που προσφέρει, είναι συνειφασμένο και με το στιλ των δυναμικών γυναικών της μεγάλης οθόνης.

Το look της Καγιά ολοκληρώθηκε άψογα από το beauty look της (αυστηρό low bun στα μαλλιά, μακιγιάζ που δίνει έμφαση στα χείλη με κόκκινο καργιόν) το οποίο επιμελήθηκε η εταιρεία Armani Beauty, η οποία εξάλλου φρόντισε για την παρουσία της παρουσιάστριας στη Βενετία.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Βίκυ Καγιά στα Stories της στο Instagram:

Σαν σταρ του σινεμά | Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας
Καγια5
Καγια1
Καγια2
Καγια4

Πηγή Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ