Follow us

Ανακαλύψαμε τη συλλογή που σου επιτρέπει να φορέσεις τα αθλητικά ρούχα στο γραφείο

Η άνεση δεν χρειάζεται να θυσιάζεται στο βωμό της κομψότητας.

Ανακαλύψαμε τη συλλογή που σου επιτρέπει να φορέσεις τα αθλητικά ρούχα στο γραφείο Courtesy of Oysho

Μία πανδημία άλλαξε για πάντα όσα ξέραμε και θεωρούσαμε δεδομένα. Η καθημερινότητα μας μετά από τόσο καιρό ξεκινάει να μοιάζει ελάχιστα με την προ-κορονοϊού εποχή. Ωστόσο, ποτέ ξανά δεν θα είναι ίδια. Οι δύο κατ' οίκον περιορισμοί έφεραν μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας επηρεάζοντας ακόμα και τον τρόπο που ντυνόμαστε. Για μήνες τα athleisure κομμάτια, οι ζακέτες και οι αθλητικές φόρμες είχαν γίνει ένα με εμάς. Αποτελούσαν το office style, το work-out, το casual, το fancy, το night out αλλά και το night in, γενικά δεν τις αποχωριζόμασταν από τη στιγμή, που ανοίγαμε τα μάτια το πρωί. Η άνεση τους, τα μαλακά και ανθεκτικά υφάσματα τους ήταν η παρηγοριά μας και όταν τελικά τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας άρχισαν να υποχωρούν, ήταν τα πράγματα, που θα μας έλειπαν γυρνώντας στο γραφείο και την κοινωνική ζωή με φυσική επαφή.

Ψάχνοντας να αντικαταστήσουμε αυτά τα κομμάτια με άλλα, τα οποία να μην στερούνται την άνεση και να μας κρατούν κομψές στις καθημερινές υποχρεώσεις μας πέσαμε πάνω στη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Oysho. Το fashion brand κυκλοφόρησε μία συλλογή που αποτελείται από αθλητικά ρούχα που όμως έχουν έναν street wear χαρακτήρα. Η ''Working Leisure'' συλλογή εμπνέεται από την άθληση και την ιδέα του ελεύθερου χρόνου και είναι σχεδιασμένη για καθημερινή άνεση από καινοτόμα σχέδια και ευέλικτα κομμάτια όπως κλασικά μπλέιζερ, πουκάμισα από ποπλίνα και φουσκωτά γιλέκα. Μάλιστα, τα κομμάτια έχουν δημιουργηθεί από αναπνεύσιμο, υψηλής ανθεκτικότητας ύφασμά και είναι ευκολοσιδέρωτα έχοντας προστασία UPF+40.

Loading...

Η συλλογή αυτή βρίσκει τον στιλιστικό χαρακτήρα στα ρούχα, που φορέσαμε στην καραντίνα και μας τα παρουσιάζει με έναν ανανεωμένο τρόπο, για να τα αξιοποιήσουμε στην καθημερινότητα μας.

Editor's Choice

Blazers, πουκάμισα, padded τσάντες και πανωφόρια, φορέματα, wide leg παντελόνες, tops, ζακέτες και φούτερ σε μία χρωματική παλέτα με τους διαχρονικούς, πολυτελείς και στιλιστικά ευέλικτους ουδέτερους τόνους δημιουργούν το πιο άνετο office style, που έχουμε συναντήσει. Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει μερικά από τα must-haves της συλλογής της Oysho, που αποδεικνύει πως η άνεση δεν χρειάζεται να θυσιάζεται στο βωμό της κομψότητας.

Αθλητική τσάντα από τεχνικό ύφασμα, Oysho

Κολάν υψηλής ανθεκτικότητας με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, Oysho

Πουκάμισο-σακάκι scuba, Oysho

Παντελόνι σε ίσια γραμμή από ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας, Oysho

Τζάκετ από ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας, Oysho

Μπλέιζερ από ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας, Oysho

Πουκάμισο για εύκολο σιδέρωμα από 100% βαμβάκι, Oysho

Φόρεμα midi από ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ