Follow us

Η Zendaya αποδεικνύει πως είναι το πραγματικό fashion icon στο κόκκινο χαλί

Ανακάλυψε τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις της, που έκαναν όλη τη fashion κοινότητα να μιλάει για εκείνη.

Η Zendaya αποδεικνύει πως είναι το πραγματικό fashion icon στα κόκκινα χαλιά Splash/Ideal Images

Δεν είναι λίγοι οι stars του Hollywood, που ξεκίνησαν από μικρή ηλικία στη βιομηχανία του θεάματος με αποτέλεσμα, καθώς ενηλικιωνόντουσαν να περνούν τη δική τους περίοδο επανάστασης μπροστά από τους σκληρούς φακούς των παπαράτσι. Βέβαια, για κάποιους αυτή η φάση μεταξύ εφηβείας και ενηλικίωσης έγινε αρκετά πιο ομαλά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός Zendaya είναι μία από αυτούς. Την είδαμε να χορεύει και να κάνει τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη μέσα από το Disney Channel και κατέφερε να μας μαγέψει με το ταλέντο της μέσα από τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Η Zendaya χειρίστηκε μαεστρικά τη δημοσιότητα της κάτι που μας κάνει εντύπωση για το νεαρό της ηλικίας της. Επίσης, την προσοχή μας έχει τραβήξει και το προσωπικό της γούστο, το styling της, που αποτελεί ο πραγματικός ορισμός των στιλιστικών ρισκών αλλά και της ποικιλίας. Στην καθημερινότητα της είναι απλή, λατρεύει τις φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια και στα κόκκινα χαλιά μεταμορφώνεται σε μία glamorous παρουσία. Για τα fancy looks της συνεργάζεται με μεγάλους οίκους φορώντας κομμάτια από το αρχείο τους, ενώ από την ''ντισνεϊκή'' αποφοίτηση της και μετά συνεργάζεται με τον επιτυχημένο στιλίστα Law Roach, γράφοντας τη δική της ιστορία στο χώρο της μόδας.

Η Zendaya στο Φεστιβάλ της Βενετίας και το Παρίσι

Ενδεικτικό παράδειγμα των αξιοζήλευτων και αξιέπαινων εμφανίσεων της είναι τα τελευταία looks από το φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Η ίδια έκανε αισθητή την παρουσία της με Valentino, Balmain και Dion Lee. Κάθε ένα από τα looks της ήταν μοναδικά, εκκεντρικά και ενθουσιώδη. Το blazer με το shirt μάξι φόρεμα, το μινιμαλιστικό μπεζ look της αλλά και το σέξι λευκό outfit της άφησαν εποχή στο φεστιβάλ. Λίγες ημέρες μετά και η Zendaya ξεσήκωσε τα πλήθη με τα Alaia και David Koma two-pieces, τα οποία φόρεσε στις προωθητικές εκδηλώσεις της ταινίας Duno.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τις εμφανίσεις της Zendaya, που θα αποτελέσουν μέρος της ιστορίας της μόδας.

Η Zendaya αποδεικνύει πως είναι το πραγματικό fashion icon στο κόκκινο χαλί
Η Zendaya κατά την άφιξη της στο 78ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας φορώντας Valentino
​​
Loading...
zendaya2
Η Zendaya στην πρεμιέρα της ταινίας ''Dune'' στο 78ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας φορώντας Balmain
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ