Follow us

Απλό, κομψό και σέξι | Η Selena Gomez με το ιδανικό σύνολο για το ραντεβού σου

5 προτάσεις για να υιοθετήσεις το look και να σαγηνεύσεις στο ραντεβού σου.

Απλό, κομψό και σέξι | Η Selena Gomez με το ιδανικό σύνολο για το ραντεβού σου Splash/Ideal Images

Παρασκευή σήμερα και ίσως να ετοιμάζεσαι να βγεις μετά το πέρας της εργασίας σου. Μπορεί να έχεις κανονίσει έναν καφέ, ένα φαγητό ή ένα ποτό και γιατί όχι ένα ραντεβού. Το γεγονός πως το καλοκαίρι τέλειωσε δεν σημαίνει, πως μαζί του τελειώνει και το ρομάντζο. Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι για ραντεβού με το έτερον ήμισυ, τότε θα χρειαστείς το ιδανικό date outfit -ένα σύνολο που να είναι ανεπιτήδευτα κομψό, απλό και συχγρόνως σέξι. Η αναζήτηση του όμως ή ακόμα και η δημιουργία του μπορεί να σου πάρει αρκετό χρόνο, που ίσως να μην έχεις να διαθέσεις το απόγευμα της Παρασκεύης μετά από το γραφείο και τις υποχρεώσεις σου. Για αυτό το λόγο και εμείς σου προτείνουμε να αντιγράψεις το look της επιτυχημένης τραγουδίστριας και ηθοποιού Selena Gomez.

Το ιδανικό σύνολο για το ραντεβού σου

Είναι γνωστό, πως η Selena Gomez είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του Hollywood. Μένει μακριά από τις τάσεις και σπάνια θα τη δούμε με trendy κομμάτια. Όταν, ωστόσο, τα επιλέγει αποτελούν διαχρονικά fashion items, που δεν θα εξαφανιστούν την επόμενη σεζόν. Είναι λάτρης του office look όπως επίσης και των cozy συνόλων, ενώ δεν μπορεί να αποχωριστεί τις μυτερές γόβες της, τις tote τσάντες και τα πουλόβερ. Σήμερα, παρ΄όλα αυτά, το ενδιαφέρον μας τράβηξε το πρόσφατο outfit από την εμφάνιση της στα γυσίσματα της εκπομπής ''At The Late Show With Stephen Colbert'' στη Νέα Υόρκη.

Απλό, κομψό και σέξι | Η Selena Gomez με το ιδανικό σύνολο για το ραντεβού σου

Η Selena Gomez φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με ίσια λαιμόκοψη και στενή γραμμή. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία ζεστή cardigan και μινιμαλιστικά ψηλά πέδιλα στην απόχρωση του μαύρου. Τo total black look της αποτελεί ιδανική επιλογή για εσένα, που ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού, καθώς είναι απλό, κομψό και σέξι.

Get the look

Ένα μαύρο φόρεμα θα σου φανεί σε κάθε περίπτωση χρήσιμο. Μην ξεχνάς πως για το εν λόγω φόρεμα έχει γραφτεί ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας κάτω από την ονομασία ''Little Black Dress''. Ευκολοφόρετο, ευέλικτο και κομψό το εν λόγω κομμάτι είναι απαραίτητο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και παρακάτω σου συγκεντρώσαμε 5 προτάσεις από τα Zara, για να βρεις το ιδανικό για εσένα.

Μαύρο μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή με τιράντες, Zara

Μίνι μαύρο φόρεμα με μανίκι, Zara

Μίνι μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη Halter, Zara

Μίνι μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη Halter, Zara

Μαύρο μίνι φόρεμα-γιλέκο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ