Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Λίγο πριν την πρεμιέρα της μπαίνουμε στη γκαρνταρόμπα της

Τα φθινοπωρινά κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή της.

ελενη μενεγακη NDP

Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις ή όταν δεν έχεις τι να φορέσεις, δεν φταίει ο όγκος των ρούχων και των αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου. Το πρόβλημα σου δεν θα λυθεί εάν χαλάσεις τον μηνιαίο σου προϋπολογισμό σε ένα αδικαιολόγητο shopping spree γεμίζοντας με ακόμα περισσότερα τοπ, πανωφόρια και παντελόνια την ήδη βεβαρημένη ντουλάπα σου. Το πρόβλημα σου έγκειται στην έλλειψη στιλιστικής έμπνευσης. Το έχουμε τονίσει στο παρελθόν αλλά θα το διατυπώσουμε άλλη μία φορά: Οι στιλιστικές προτάσεις, τα looks και οι συμβουλές, που αντλούμε καθημερινά από τις fashionistas των social media μπορούν να κάνουν το πιο απλό σου τζιν και T-shirt σε σύνολο βγαλμένο από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Για αυτό, λοιπόν, σήμερα θα αναλύσουμε την γκαρνταρόμπα και το στιλ μίας λάτρη της μόδας. Ο λόγος για την επιτυχημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το κανάλι του Mega και την ομώνυμη μεσημεριανή εκπομπή της. Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 13:30, τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρη Ουγγαρέζο. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος, ενώ στην κουζίνα της "Ελένης", ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι. Εμείς, ωστόσο, αναμένουμε να δούμε τις στιλιστικές της επιλογές και τα looks, που θα φορέσει τη φετινή σεζόν.

Loading...

Στη γκαρνταρόμπα της Ελένης Μενεγάκη

Κάνοντας μία έρευνα στο ινσταγκραμικό προφιλ της, που μετράει πάνω από 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους, ξεχωρίσαμε τα φθινοπωρινά κομμάτια, που ίδια κάθε χρόνο επιλέγει να φορέσει αυτή την εποχή. Αποτελούν διαχρονικές επιλογές, που δεν πρέπει να λείπουν από τη δική σου συλλογή, ενώ θα σου προσφέρουν και μεγάλη στιλιστική έμπνευση για να αναδημιουργήσεις τα σύνολα της. Έτσι, θα βάλεις τέλος στις δύσκολες στιλιστικές ημέρες και θα είσαι πάντα κομψή και on budget.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα fall σύνολα και κομμάτια που ξεχωρίσαμε στη γκαρνταρόμπα της Ελένης Μενεγάκη.

-Μάξι φλοράλ φόρεμα

-Πουλόβερ σε bold απόχρωση

-Παλτό σε ουδέτερη απόχρωση

-Λευκό παντελόνι

-Μίντι φούστα & Μπότες

-Casual Πανωφόρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ