Back to school | 10 κομμάτια από τα Stradivarius, Bershka και Pull and Bear για να επιστρέψεις στο σχολείο/πανεπιστήμιο με στιλ

Το college style ανανεώθηκε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Φθινόπωρο σημαίνει νέα αρχή, επιστροφή στην πραγματικότητα και σε υποχρεώσεις όπως το σχολείο ή το πανεπιστήμιο. Όσο κι αν νιώθεις δυσαρέσκεια που επιστρέφεις στα θρανία ή στα έδρανα, υπάρχει κάτι που μπορεί να σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση. Οι νέες συλλογές των αγαπημένων σου brands έχουν μόλις κυκλοφορήσει και θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις στο στιλ σου με κομμάτια που θα ευχαριστηθείς να φοράς αυτή τη σεζόν που ξεκινά.

Φέτος το φθινόπωρο, το college style και το preppy είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας με οίκους όπως οι Chanel, Dior, Ralph Lauren, Celine και Jason Wu σου δείχνουν πως μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το trend με επιτυχία. Ο στόχος είναι να επιστρέψεις στα θρανία ή τα έδρανα του πανεπιστημίου με ρούχα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Μερικά από τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου είναι οι μπλούζες φούτερ, τα πλεκτά γιλέκα και οι ζακέτες, ενώ όσον αφορά στα παντελόνια ένα τα τζιν και οι σαλοπέτες θα σε βοηθήσουν να ντυθείς άνετα όσο γεμάτη κι αν είναι η ημέρα σου.

Για να σε βοηθήσουμε, ρίξαμε μία ματιά στις συλλογών των Stradivarius, Bershka και Pull and Bear, από τις οποίες ξεχωρίσαμε δέκα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου

Μακρυμάνικο μίντι φόρεμα εμπριμέ με σούρες στο ντεκολτέ Bershka

Γιλέκο varsity με πλεξίδες Stradivarius

Κόκκινο φούτερ Pull and Bear

Καρό παλτό με συνθετική γούνα προβάτου Stradivarius

Καρό overshirt Pull and Bear

Μακρυμάνικο καρό πουκάμισο Bershka

Ριχτό twill παντελόνι wide leg Bershka

Πλεκτή ζακέτα varsity Stradivarius

Τζιν καμπάνα Stradivarius

Τζιν σαλοπέλα Pull and Bear