Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα με ένα φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Μετά από ένα χρόνο απουσίας η παρουσιάστρια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

ελενη μενεγακη NDP

Μετά από ένα χρόνο απουσίας η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τη μεσημεριανή της ομώνυμη εκπομπή, ''Ελένη'', από το πλατό του Mega. Στο πλάι της βρίσκονται οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ειδησεογραφία της ημέρας παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος, ενώ στην κουζίνα της "Ελένης", ο chef Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι. Εμείς, ωστόσο, περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε τη στιλιστική επιλογή της για την πρεμιέρα της.

Σκεφτόμασταν τι θα επέλεγε να φορέσει: Ένα ροζ σύνολο, κάτι πολύχρωμο, κάτι glamorous ή ένα απλό και συχγχρόνως κομψό σύνολο χαμηλών τόνων, όπως αυτό του event για την παρουσίαση της εκπομπής και της ομάδας της; Η εμφάνιση της τελικά δεν μας απαγοήτευσε, αφού η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα ''φωτά'' μέσα στα κόκκινα.

Το σαγηνευτικό look της Ελένης Μενεγάκη στην πρώτη της εμφάνιση στη νέα της εκπομπή

Η παρουσιάστρια, που πλέον αποτελεί βετεράνος της μεσημεριανής ζώνης, επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Ο λόγος για το ντραπέ αμάνικο φόρεμα, με αέρινη σιλουέτα, μίντι μάκρος και ''V'' λαιμόκοψη στην απόχρωση του bright κόκκινου, που ανήκει στη νέα συηλλογή του Access Fashion. Το εν λόγω φόρεμα φέρει και μία ζώνη ψηλά στη μέση, που δίνει περισσότερο σχήμα στη γυναικεία σιλουέτα, όπως επίσης και λεπτομέρεια με ανοιχτή πλάτη. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με κόκκινα πέδιλα Casadei World, κάνοντας ένα total red look.

Loading...
Loading...

Το φόρεμα της είναι ιδανικό για αρκετές περιστάσεις, καθώς το σχέδιο βοηθάει στη μεταβλητότητα του, ακόμα και αν η απόχρωση του είναι αρκετά έντονη. Είναι θηλυκό, σέξι αλλά και κομψό, χωρίς να είναι υπερβολικό. Μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, ανανεώνοντας το office style σου, στη βραδινή σου έξοδο αλλά και τις επίσημες εκδηλώσεις μαγνητίζοντας για όλους τους σωστούς λόγους τα βλέμματα. Τέλος, το κόκκινο look της έχει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και πηγαίνει σε όλες, ανεξάρητα από το χρώμα μαλλιών και επιδερμίδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ