Follow us

Πολυτέλεια on a budget | Τα κομμάτια από τα H&M που θα κάνουν κάθε look σου να φαίνεται ακριβό

Ποιος είπε πως για να δείχνει πολυτελής μια εμφάνιση θα πρέπει να χαλάσεις μία περιουσία;

Πολυτελής on budget | Τα κομμάτια από τα H&M που θα κάνουν κάθε look σου να φαίνεται ακριβό Splash/Ideal Images

Η κομψότητα δεν χρειάζεται να κοστίζει. Για να είσαι κομψή δεν χρειάζεται να ξοδέψεις το μηνιαίο budget σου. Η αλήθεια είναι, πως για να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο και να αποσπάσεις τις καλύτερες κριτικές χρειάζονται άλλα πράγματα, που δεν σχετίζονται μόνο με τη χρηματική αξία. Κάνοντας μία έρευνα ανάμεσα στις πιο chic και καλοντυμένες γυναίκες τόσο στα social media όσο και στη βιομηχανία του θεάματος ξεχωρίσαμε μερικές συμβουλές, που όχι απλά θα προσθέσουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου, αλλά θα κάνουν κάθε σύνολο σου να φαίνεται πολυτελές σαν να ξόδεψες πράγματι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τα styling tips για να είσαι κομψή και να φαίνεσαι πολυτελής πάντα

Αρχικά, θα πρέπει να επιλέγεις ρούχα, που να έχουν τέλεια εφαρμογή πάνω σου και να σου ταιριάζουν σαν γάντι. Έτσι θα φάινεσαι περιποιημένη. Αντιθέτως, αν φοράς κομμάτια, που δεν σε κολακεύουν, ακόμα και αν είναι on trend ή ενδιαφέροντα, θα φαίνεται η εμφάνιση σου αρκετά πρόχειρη.

Είναι σημαντικό να επιλέγεις διαχρονικά κομμάτια με καθαρές γραμμές αλλά και αυστηρά κοψίματα, που θα κάνουν κάθε look σου να φαίνεται ακριβό. Επίσης, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αποπνέουν επιβλητικότητα, αναβαθμίζουν το σύνολο σου κάνοντας το να δείχνει πολυτελές. Τέτοια fashion items είναι τα blazers, τα tailored wide-leg παντελόνια, τα μίντι φορέματα σε φθινοπωρινές αποχρώσεις με φλοράλ print, μία μακριά cardigan, ένα καμηλό παλτό, όπως επίσης και τα μυτερά ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Τέλος, οι αποχρώσεις παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο με τη γραμμή, τον χαρακτήρα και το πατρόν του εκάστοτε κομματιού. Οι ουδέτερες αποχρώσεις πάντα θα ταυτίζονται με τη καθαρότητα, την κομψότητα και την πολυτέλεια, ενώ οι σκούρες, όπως το μπορντό και το κυπαρισσί, θα κάνει πιο δυναμική την εμφάνιση σου.

Loading...

Τα elevated basics κομμάτια που θα προσθέσουν πολυτελείς νότες στις καθημερινές εμφανίσεις σου

Αν, παρ' όλα αυτά, ψάχνεις τα κομμάτια, που θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τη γκαρνταρόμπα σου, εμείς παρακάτω βρήκαμε στη νέα φθινοπωρινή συλλογή του H&M τα elavated basics, που λειτουργούν συμπλωραματικά στη γκαρνταρόμπα σου. Αυτά θα προσθέσουν σε κάθε σου outfit μία πινελιά πολυτέλειας, καθώς πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια.

Ζακέτα με πλέξη ριμπ και μικρή ποσότητα μαλλιού, H&M

Έξωμο πουλόβερ με μαλακή, λεπτή πλέξη και με μικρή ποσότητα μαλλιού, H&M

Ζέρσεϊ ψηλόμεσο παντελόνι με κρυφό λάστιχο και στενή γραμμή, H&M

Αμάνικο πουλόβερ με μαλακή πλέξη ριμπ, λαιμόκοψη ''V'' και ριμπ τελείωμα στη λαιμόκοψη, H&M

Υφασμένο, αμάνικο πανωφόρι σε ίσια γραμμή μέχρι το γόνατο, H&M

Μίντι σεμιζιέ από βισκόζη, με γιακά και πατιλέτα με κουμπιά μπροστά, H&M

Υφασμένο παλτό σε ίσια γραμμή μέχρι τη γάμπα με απαλή χνουδωτή υφή, Η&Μ

Εφαρμοστό, μονόπετο υφασμένο σακάκι με πέτο με εγκοπή, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ