Follow us

Δεν θα το πιστεύεις | Στo Zara σου βρήκαμε τα πιο άνετα και trendy ζευγάρια παπουτσιών

Η άνεση δεν θα χρειαστεί να θυσιαστεί στο βωμό της κομψότητας.

Δεν θα το πιστεύεις | Στo Zara σου βρήκαμε τα πιο άνετα και trendy ζευγάρια παπουτσιών Pixel Formula

Είναι λίγες οι φορές που σε ένα brand ή μία συλλογή βρίσκουμε όσα ζητάμε: Από άνεση, στιλ, ευελιξία μέχρι και διαχρονικότητα, χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να ενταχθούν στα fashion items της εκάστοτε σεζόν. Βέβαια, όπως αναφέραμε είναι λίγες οι φορές, ωστόσο, υπάρχουν και εμείς πάντα τις ανακαλύπτουμε-αφού έχουμε κάνει ενδελεχή έρευνα σε κάθε collection, που κυκλοφορεί. Συνήθως κάθε στιλιστική απαίτηση μας εκπληρώνεται από ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands στον πλανήτη, που ξέρουμε πως λατρεύεις και εσύ. Ο λόγος για τo Zara, που κάθε εβδομάδα μας προσφέρει όλο και περισσότερες fashion προτάσεις ανανέωσης της γκαρνταρόμπας και του στιλ μας.

Τα παπούτσια που θα θες να κάνεις άμεσα δικά σου

Ψάχνοντας ανάμεσα στις κρεμάστρες στα φυσικά καταστήματα του, όπως επίσης και στο διαδικτυακό ιστότοπο του, για τα fall must - haves πέσαμε πάνω στη νέα φθινοπωρινή συλλογή του Zara. Όπως ξέρεις το sweet spot μας εδώ στο MissBloom είναι τα υποδήματα και όταν συναντάμε νέα σχέδια είναι αδύνατο να μην σου μιλήσουμε για αυτά. Κάνοντας την έρευνα μας, λοιπόν, βρήκαμε τρία ζευγάρια παπουτσιών, που ενσαρκώνουν 3 μεγάλες τάσεις της A/W '21-22 σεζόν. Ποια είναι αυτά;

Loading...

Chains: Στις φετινές τάσεις ξεχωρίζουν τα εκκεντρικά σχέδια και η διάθεση για λαμπερές εμφανίσεις -όσα δηλαδή στερηθήκαμε κατά τη διάρκεια του κατ' οίκον περιορισμού. Οι φαρδιές αλυσίδες, λοιπόν, τώρα διακοσμούν και τα υποδήματα.

Combat Boots: Άνετα, edgy και κομψά τα μποτάκια με τις ''στρατιωτικές'' λεπτομέρειες αποτελούν για άλλη μία φορά μεγάλη τάση της φθινοπωρινής σεζόν. Πέρα από τη στιλιστική τους αξία, τα εν λόγω υποδήματα είναι εξαιρετικά εύχρηστα για τις βροχές και τα κρύα.

Loafers: Το preppy - κολεγιακό στιλ επιστρέφει δυναμικά και τα μοκασίνια με τον φαρδύ τρακτερωτό πάτο βρίσκονται στα απαραίτητα της σεζόν.

Τις τρεις παραπάνω τάσεις συναντήσαμε στην φθινοπωρινή συλλογή του Zara και μάλιστα μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είναι απολύτως άνετα. Συνέχισε να σκρολάρεις και θα βρεις παρακάτω τα παπούτσια, που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου και θα κάνουν παιχνιδάκι το καθημερινό ντύσιμο.

Λευκά Combat μποτάκια, Zara

Μοκασίνια με τρακτερωτό πάτο, Zara

Μπαλαρίνες με λεπτομέρεια από αλυσίδα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ