Follow us

Αυτά είναι τα Stradivarius παπούτσια που ταιριάζουν με όλα τα looks του φθινοπώρου

Ταιριάζουν τέλεια με φορέματα και παντελόνια.

street style Pixel Formula

Την περίοδο του φθινοπώρου, η σωστή επιλογή των παπουτσιών είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Η θερμοκρασία δεν είναι κατάλληλη ούτε για σανδάλια αλλά ούτε για μπότες και μποτάκια με εμάς να αναρωτιόμαστε συνεχώς με ποιο ζευγάρι θα ολοκληρώσουμε τα σύνολα μας.

Η απάντηση που ψάχνουμε βρίσκεται στο στιλ παπουτσιών που είναι ο ορισμός του ανδρόγυνου στιλ και το οποίο αγαπούν ιδιαίτερα οι fashionistas. Πρόκειται για τα loafers, μία κατηγορία παπουτσιών πολύ ιδιαίτερη, ακριβώς όπως και το προσωπικό σας στιλ.

Εμείς ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή του Stradivarius και ξεχωρίσαμε τρία ζευγάρια loafers που είναι ιδανικά για την πρώτη περίοδο του φθινοπώρου και ταιριάζουν με όλα τα σύνολα σου. Με φορέματα και φούστες, ολόσωμες φόρμες και τζιν παντελόνια, ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις, ένα ζευγάρι loafers είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Εκτός από το κλασικό μαύρο χρώμα όμως, αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου και πιο ιδιαίτερα χρώματα όπως το nude ή ακόμα και pastels όπως το baby blue.

Τα must have παπούτσια του φθινοπώρου

Μπλε mules με αγκράφα Stradivarius

Μοκασίνια με αλυσίδα Stradivarius

Μοκασίνια με λεπτομέρεια αγκράφα Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ