Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το τέλειο καθημερινό style combo | Πώς θα αντιγράψεις το look της

Άνετο, κομψό και πολύ εύκολο στο styling.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό σύνολο για τις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου NDP

Δεν είναι λίγες οι φορές, που βρεθήκαμε αντιμέτωπες με στιλιστικά διλήμματα κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας μας για να ετοιμαστούμε για την εκάστοτε ημέρα μας. Ίσως να μην πήγαινε η μπλούζα με τη φούστα, ίσως η φούστα να μην μας κολάκευε εκείνη την ημέρα, που θέλαμε να τη φορέσουμε, ίσως να μην είχαμε τα κατάλληλα αξεσουάρ ή να μην μπορούσαμε να βρούμε τον ιδανικό style combo για την περίσταση, που το χρειαζόμασταν. Οι λόγοι είναι πολλοί και τα στιλιστικά διλήμματα αλλά και η δυσκολία στο καθημερινό styling είναι δεδομένη. Σε αυτές τις ημέρες, λοιπόν, βοηθάει να έχουμε ένα σύνολο πασπαρτού, ένα look, που μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αναδημιουργήσουμε. Ένα ανάλογο φόρεσε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το ιδανικό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να κάνει το καθημερινό σου styling ''παιχνιδάκι''

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ''Happy Day'' εμφανίστηκε με ένα casual και chic outfit, που αξίζει σίγουρα να παρατηρήσεις. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα καμπάνα σκουρόχρωμο blue τζιν, που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο, συνδυασμένο με μία πουκαμίσα σε βαθύ μπλε απόχρωση με αρχαιοελληνικές αναφορές από το fashion brand Zeus + Dione. Εκ πρώτης όψεως ίσως και να μην βρίσκεις κάτι ιδιαίτερο στο εν λόγω σύνολο, όμως, εμείς το λατρέψαμε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το τέλειο καθημερινό style combo | Πώς θα αντιγράψεις το look της

Ας δούμε αναλυτικά τους λόγους:

1. Είναι casual και συνάμα προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία, ώστε να το προσαρμόσεις σε διαφορετικές περιστάσεις.

2. Αποτελείται από βασικά κομμάτια, που έχουμε όλες στη συλλογή μας. Από ποια γυναικεία γκαρνταρόμπα λείπει, άλλωστε, ένα καμπάνα τζιν και ένα μπλε πουκάμισο;

3. Μας άρεσε πολύ η μπλε πουκαμίσα, καθώς οι αρχαιοελληνικές αναφορές του διακοσμητικού μοτίβου αναβαθμίζει το casaul look του συνόλου.

Get the look

Πουκαμίσα από ραμί με λεπτομέρεια βολάν, Massimo Dutti

Ψηλόμεσο μπλε τζιν καμπάνα, Zara

Τζιν flare μεσαίος καβάλος, Mango

Υφασμένη μπλούζα με χαμηλό όρθιο γιακά και πιέτες μπροστά, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ