Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Το θηλυκό φόρεμα της στην πιο hot φθινοπωρινή απόχρωση που θα θες και εσύ να φορέσεις

Οι προτάσεις που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις την τάση.

Σήκωσε αυλαία η Κατερίνα Καινούργιου | Το σέξι look που επέλεξε στην πρεμιέρα της NDP

Οι φετινές φθινοπωρινές τάσεις έχουν μία πρωτοφανή στιλιστική ξωστρέφεια, μία διάθεση για glamorous εμφανίσεις και σύνολα που δεν φοβούνται τα στιλιστικά ρίσκα. Ανάμεσα, λοιπόν, στα trends της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 ξεχώρισαν οι έντονες αποχρώσεις αλλά και οι ανοιχτές, εκείνες δηλαδή που φορέσαμε όλο το καλοκαίρι. Από ό,τι φαίνεται θα μας συνοδεύσουν και στους μουντούς, κρύους μήνες που βρίσκονται μία ανάσα μακριά μας. Ωστόσο, μία από αυτές έχει δώσει ήδη το παρών στο street style, ενώ μαγνήτισε και τα βλέμματα στις παρουσιάσεις των φθινοπωρινών συλλογών. Ο λόγος για το ροζ.

La vie en rose

Το ροζ χρώμα έχει συνδυαστεί με τη θηλυκότητα και το ρομαντικό στιλ, ωστόσο, οι σχεδιαστές το χρησιμοποιήσαν με αρκετά διαφορετικούς τρόπους στις συλλογές τους. Πότε δέσποζε σε edgy σύνολα, πότε σε εκκεντρικά φορέματα και άλλες φορές σε διαφανή κομμάτια. Την ψήφο εμπιστοσύνης τους έδωσαν στο ροζ και τις παραλλαγές του οι Chanel, Gucci, Stella McCartney, Giambattista Valli, Fendi, Miu Miu και Alexander McQueen ανανεώνοντας τον χαρακτήρα του.

Στην ελληνική τηλεόραση το ροζ ''κατακτάει'' τα πλατό

Στην εγχώρια βιομηχανία της μόδας αλλά και τις γκαρνταρόμπες των δικών μας fashion lovers και influencers το ροζ φαίνεται να επικρατεί. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει τα hot pink looks της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου, που θα ζήλευε μέχρι και η Elle Woods των ταινιών Legally Blonde; Φυσικά κανείς και σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε άλλο ένα ροζ φόρεμα, που κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Ο λόγος για το παρακάτω look.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα ροζ strapless φόρεμα σε στενή γραμμή με λεπτομέρεια από βολάν στο μπούστο. Σε πιο ουδέτερη απόχρωση του ροζ επέλεξε ψηλά πέδιλα με μπαρέτα. Το εν λόγω look δεν είναι μία καθημερινή επιλογή, ωστόσο, είναι ιδανική για τις επίσημες εμφανίσεις σου.

Κατερίνα Καινούργιου | Το θηλυκό φόρεμα της στην πιο hot φθινοπωρινή απόχρωση που θα θες και εσύ να φορέσεις

Μπορείς να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου επιλέγοντας, όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του ροζ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε πιο καθημερινά σχέδια φορεμάτων και είμαστε σίγουρες, πως ανάμεσα τους θα βρεις το ιδανικό.

Ribbed τζέρσει φόρεμα, H&M+

Μίνι φόρεμα γκοφρέ, Mind Matter

Φόρεμα denim φουσκωτά μανίκια, Mango

Σεμιζιέ μίντι φόρεμα, Zara

Εμπριμέ φόρεμα, Ale the non ususal casual

Φόρεμα κροσέ με δαντέλα, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ