Follow us

15 κομψά looks που μπορείς να αντιγράψεις την πρώτη σου ημέρα στο πανεπιστήμιο ως φοιτήτρια

Ξεκίνα τη νέα σου ζωή με στιλ και αυτοπεποίθηση.

street style Pixel Formula

Η στιγμή που περίμενες τόσα χρόνια έχει φτάσει επιτέλους. Μετά από δώδεκα χρόνια σχολικής ζωής, πολλές ώρες διαβάσματος και ακόμα περισσότερο κόπο κατάφερες να πετύχεις στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να κερδίσεις με την αξία σου μία θέση στη σχολή που ονειρευόσουν. Μετά από τον ενθουσιασμό, τον πανηγυρισμό και την προετοιμασία του νέου σου σπιτιού, εάν έχεις περάσει σε άλλη πόλη, έρχεται η πολυπόθητη πρώτη ημέρα. Η στιγμή δηλαδή που θα επισκεφτείς το πανεπιστήμιο ως νέα φοιτήτρια. Κάπου εδώ έρχεται και η κλασική απορία που έχουμε οι περισσότερες γυναίκες σε τόσο σημαντικές στιγμές. "Τι να φορέσω;”. Αρχικά σου προτείνουμε να διαχειριστείς το άγχος και να δημιουργήσεις ένα σύνολο που να βασίζεται σε τρεις βασικούς άξονες. Να είναι σύμφωνο με το στιλ σου, να σου προσφέρει άνεση και να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Εάν σου αρέσει το athleisure στιλ, μπορείς να φορέσεις ένα σετ φόρμας στο χρώμα που σου φτιάχνει τη διάθεση και τα sneakers που σε κάνουν να νιώθεις πολύ άνετα. Σε περίπτωση που είσαι fan του Gossip Girl και έχεις ονειρευτεί πως το look της πρώτης σου ημέρας ως φοιτήτρια θα έχει αέρα Blair Waldorf, τότε ένας συνδυασμός mini φούστας ή τζιν βερμούδας με λευκό πουκάμισο θα σε αναδείξει σίγουρα ως την πιο καλοντυμένη φοιτήτρια. Εναλλακτικά, ένας πολύ cool συνδυασμός είναι να φορέσεις ένα midi ή maxi φόρεμα με sneakers και μία tote τσάντα που χωρά όλα όσα θα χρειαστείς στις διαλέξεις.

Για να σε βοηθήσουμε λίγο περισσότερο, συγκεντρώσαμε 15 πολύ κομψά σύνολα, τα οποία θα σε εμπνεύσουν είτε για να τα αντιγράψεις είτε για να τα προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος σου είναι να ξεκινήσεις τη νέα σου ζωή με αυτοπεποίθηση, στιλ και να την απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ