Η Ιωάννα Μαλέσκου με look που πρέπει να αντιγράψεις εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στον γάμο της συνεργάτιδας της Μάρτζυ Λαζάρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια για να διοργανώσουν τον γάμο τους, ωστόσο και η αρχή του φθινοπώρου είναι μία καλή επιλογή λόγω θερμοκρασίας.

Εάν έχεις λάβει προσκλητήριο για κάποιον γάμο ή βάφτιση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή την περίοδο και αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις, το wedding look της Ιωάννας Μαλέσκου θα σε εμπνεύσει. Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στον γάμο της συνεργάτιδας της Μάρτζυ Λαζάρου με τον Τάσο Παπαπέτρου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βαρυμπόμπη.

Για την εν λόγω περίσταση, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα σε κατακόκκινη απόχρωση που αγκάλιαζε και αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ασημί απόχρωση. Ολοκλήρωσε το wedding look της με minimal κοσμήματα και ένα statement clutch τσαντάκι, διακοσμημένο με πέρλες. Το σύνολο της ήταν κατάλληλο για την περίσταση και πολύ κομψό.

Το styling trick που αξίζει να κρατήσεις από το σύνολο της παρουσιάστριας είναι πως ένα midi φόρεμα στο αγαπημένο σου χρώμα θα είναι πάντα η πιο κομψή και safe επιλογή για αυτές τις περιστάσεις. Μη ξεχνάς άλλωστε πως μπορείς να αναβαθμίσεις το σύνολο σου με ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως έκανε και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το wedding look της Ιωάννας Μαλέσκου