Follow us

Διαφορετική ώρα, διαφορετικό outfit  | Η Ζέτα Μακρυπούλια σού δίνει έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου

Οι τηλεοπττικές εμφανίσεις που θα θες άμεσα να αναδημιουργήσεις.

Ζέτα Μακρυπουλια NDP

Οι καλοκαιρινές διακοπές, ακόμα και για αυτούς που επιλέγουν τον Σεπτέμβριο, έχουν λάβει τέλος και κάθε κατεργάρης γυρίζει στον πάγκο του -μία έκφραση που είμαστε σίγουρες πως άκουσεις στο πλοίο, στο τρένο ή στο αυτοκίνητο καθώς επέστρεφες στην καθημερινότητα. Γυρνάμε, λοιπόν, στην πόλη και στο γραφείο ξεκούραστοι και ανανεωμένοι έτοιμοι για να δημιουργήσουμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας από εκεί, που την αφήσαμε. Μαζί μας επιστρέφουν στα τηλεοπτικά πλατό και οι παρουσιαστές, οι οποίοι θα μας κρατήσουν συντροφιά της φετινή σεζόν. Όπως έχουμε πει στο παρελθόν, οι εμφανίσεις τους μας γεμίζουν έμπνευση για τις δικές μας, ενώ συγχρόνως μας ενημερώνουν για τις τάσεις αλλά και τις αφίξεις στα fashion brands. Ψάχνοντας ιδέες και προτάσεις για τα επόμενα φθινοπωρινά σύνολα μας ξεχωρίσαμε εκείνα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής ''Rouk Zouk'' έκανε πρεμιέρα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 και ήδη γέμισε το feed των social media μας με τα outfits της, που επιμελείται ο στιλίστας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος. Καθώς περιηγούμασταν ανάμεσα στις νέες της εμφανίσεις ξεχωρίσαμε εκείνα, που μπορείς να αναδημιουργήσεις με παρόμοια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου ή ακόμα και επενδύοντας σε νέα. Σε κάθε περίπτωση τα εν λόγω σύνολα αποτελούν ιδανική πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας και είμαστε σίγουρες, πως θα θες άμεσα να τα αντιγράψεις.

Η Ζέτα Μακρυπούλια γύρισε | Τα τηλεοπτικά looks της είναι μία πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας

Η ολόσωμη, κόκκινη, εμπριμέ φόρμα από τον οίκο Diane von Furstenberg, που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία κομψή πρόταση για το γραφείο. Αρκετά με τα ταγέρ και τα tailored παντελόνια, ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε χρώμα και 70s inspired σύνολα, όπως η παρουσιάστρια του ''Rouk Zouk''.

Loading...

Το μίνι αέρινο φλοράλ φόρεμα με τα οκγώδη μανίκια και το ''V'' ντεκολτέ, που ανήκει στη συλλογή του Serendipity, θα αποτελέσει την go-to επιλογή για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Πρόσθεσε ένα ντένιμ τζάκετ, platform heels ή φλατ παπούτσια, ακόμα και αθλητικά, και θα έχει το ιδανικό μεταβατικό look για αυτή την περίοδο.

Loading...

Πρόκειται να παρευρεθείς σε γάμο ή βάπτιση τις επόμενες ημέρες; Τότε δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στο παρακάτω outfit της Ζέτας Μακρυπούλια. Ένα two-piece σε μία hot απόχρωση για το φθινόπωρο, με print και λεπτομέρεια με κρόσια από το ελληνικό brand Milk White, θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ