Follow us

Στο Tik Tok ανακαλύψαμε τη νέα υπηρεσία του Zara

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Zara Zara

Τα social media έχουν αλλάξει πραγματικά τον κόσμο. Από την επικοινωνία μέχρι την οικονομία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος, που αλλάζει συνεχώς, ζητάει φρέσκες ιδέες και δημιουργεί τάσεις -σε οποιοδήποτε τομέα. Είτε αυτός είναι ο χώρος των πωλήσεων και το μάρκετινγκ είτε ένας τρόπος προώθησης, τα social media είναι ένα πραγματικό εργαλείο, που αν το χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να επωφεληθείς αρκετά από αυτό. Αναμφισβήτητα αυτή την περίοδο η πλατφόρμα, που ''βασιλεύει'' ανάμεσα στις υπόλοιπες, είναι το Tik Tok, στο οποίο όλοι οι χρήστες της Gen Z έχουν ''αποικίσει''.

Ξεκίνησε ως ένα μέσο, όπου οι χρήστες του ανέβαζαν μικρού μήκους βιντεάκια χορεύοντας και τραγουδώντας και κατέληξε στην πλατφόρμα, που γεννάει τάσεις και δημιουργεί διασημότητες. Όσον αφορά τη βιομηχανία της μόδας, το Tik Tok έχει γίνει βασικό εργαλείο προώθησης τόσο για τους οίκους και τα brands όσο και για τις επίδοξες ιέρειες του στιλ, στιλίστες και fashion influencers.

Μικρά βίντεο των fashion lovers μας δίνουν καθημερινά στιλιστική έμπνευση, συμβουλές και έναν οδηγό αγοράς αλλά και styling. Έξυπνα hacks, outfits, κριτικές κόκκινων χαλιών και στιγμιότυπα από fashion shows και exclusive events είναι μόνο μερικές από τις θεματικές, που μπορείς να παρακολουθήσεις στην πλατφόρμα. Παρ' όλα αυτά, εμείς σήμερα ξεχωρίσαμε μία έξυπνη υπηρεσία, που μας είχε ξεφύγει από την προσοχή μας. Ο λόγος για τα vending machines από τα οποία μπορείς να παραλάβεις τις παραγγελίες σου στο Zara.

Ο νέος τρόπος ανέπαφης παραλαβής από τα επιλεγμένα καταστήματα του Zara

Μέσα από ένα video του Tik Tok ανακαλύψαμε τη νέα υπηρεσία του Zara. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να παραλάβεις το ρούχο, που έχεις παραγγείλει διαδικτυακά, μέσω ενός μηχανήμανος, αφού έχεις σκανάρει τον κωδικό Qr του προϊόντος ή τον έχεις πληκτρολογήσει στην οθόνη αφής. Το φουτουριστικό vending machine, που μας θυμίζει αρκετά την παιδική ηλικία μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα, που θες να παραλάβεις ανέπαφα την παραγγελία σου, εύκολα και γρήγορα χωρίς να περιμένεις στο ταμείο. Είναι μία covid-friendly υπηρεσία, που θέλουμε οπωσδήποτε να δοκιμασουμε στα καταστήματα του Zara. Μάλιστα, επικοινωνήσαμε με το Zara και μας ενημέρωσε πως η εν λόγω υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα του Cosmos στη Θεσσαλονίκη, το Golden Hall και το Ηράκλειο Κρήτης.

Δες το βιντεάκι του Tik Tok που σου δείχνει την νέα cool υπηρεσία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ