Follow us

Φόρεσε το κοστούμι όπως η Βίκυ Καγιά για άψογες εμφανίσεις

Η μοντέρνα εκδοχή του ανδρόγυνου look που θα φορέσουμε και εμείς.

Βίκυ Καγιά NDP

Την προηγούμενη φθινοπωρινή σεζόν δεν προλάβαμε να φορέσουμε όσα σύνολα θέλαμε. Δεν είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε στιλιστικά, να πειραματιστούμε με τη γκαρνταρόμπα μας και να αλλάξουμε την εμφάνιση ανάλογα με τη διάθεση μας. Ωστόσο, οι περσινές συλλογές, που προορίζονταν για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας, μας πρόσφεραν μεγάλη στιλιστική έμπνευση και πραγματικά στιλιστικά ''διαμάντια'' όσον αφορά το ντύσιμο των κρύων και μουντών μηνών. Ένα από αυτά ήταν η επανασύστηση του preppy style μέσα από μία φρέσκα εκδοχή του γεμάτη ζωηράδα και sexyness. Βασικά κομμάτια και looks, που φοράμε καθημερινά στο γραφείο, έφεραν περισσότερο χαρακτήρα και θηλυκότητα. Ανάμεσα τους ξεχώρισαν τα κοστούμια, τα οποία κράτησαν το πολυτελές φινετσάτο tailoring αλλά οι γραμμές τους άλλαξαν εντελώς. Φαρδιά, στενά, cropped, πολύχρωμα, με λεπτομέρειες, δερμάτινα και τόσα άλλα ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία, που λατρέψαμε. Ένα αντίστοιχο look είδαμε να φοράει και η Βίκυ Καγιά.

Γνωστή για την πολυετή καριέρα της στο μόντελινγκ, η Βίκυ Καγιά πλέον παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή ''Shopping Star'', ενώ για τρεις σεζόν ήταν κριτής και παρουσιάστρια στο ριάλιτι επίδοξων μοντέλων ''Greece's Next Top Model''. Με κάθε της project η ίδια μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της στο styling και τη μόδα, ενώ οι εμφανίσεις της είναι αξιοζήλευτες. Διαλέγοντας διαχρονικά κομμάτια με ένα μοντέρνο twist, η ίδια καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις με κάθε της outfit. Έτσι έγινε και με το τελευταίο της nude look με ένα κοστούμι, που θέλουμε άμεσα να φορέσουμε και εμείς.

Το κοστούμι που θα ανανεώσει το στιλ του γραφείου

Ο λόγος για το παρακάτω σύνολο. Η Βίκυ Καγιά επέλεξε για μία από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στο ''Shopping Star'' ένα κοστούμι, που αποτελούνταν από ένα cropped σταυρωτό κοντό blazer και ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή από το γαλλικό brand Maje. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με πέδιλα σε σκούρα καφέ απόχρωση από το Migato και σκουλαρίκια σε χρυσό τόνο.

Loading...
Φόρεσε το κοστούμι όπως η Βίκυ Καγιά για άψογες εμφανίσεις
Cropped blazer & παντελόνι σε ουδέτερη απόχρωση από το brand Maje Paris

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ