Follow us

Είσαι νέα μητέρα; | 5 κομμάτια για να αντιμετωπίσεις τη μητρότητα με στιλ

Μητέρα και fashionista.

street style Abaca

Θα συμφωνήσουμε πως η μητρότητα φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή μίας γυναίκας. Εκτός από την εγκυμοσύνη και τον ερχομό του παιδιού, αρκετές αλλαγές συμβαίνουν με στο στιλ σου. Η άνεση και η πρακτικότητα είναι πλέον οι βασικοί γνώμονες με βάση τους οποίους κάνεις τις αγορές σου. Ωστόσο, ο κόσμος της μόδας έχει φροντίσει ώστε όλες οι γυναίκες να βρίσκουμε ακριβώς τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χρειαζόμαστε σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Έτσι, μπορείς σίγουρα να αντιμετωπίσεις τη μητρότητα χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου, αρκεί να προσθέσεις στη συλλογή σου κάποια συγκεκριμένα κομμάτια.

It's Shopping Time

Μία από τις πρώτες αγορές που θα πρέπει να κάνεις είναι η ευρύχωρη tote τσάντα. Μπορεί μέχρι σήμερα να τη γέμιζες με αντζέντα, πορτοφόλι και λάπτοπ για τη δουλειά, ωστόσο πλέον θα πρέπει να κάνεις χώρο για πράγματα που θα χρειαστεί το μωρό όσο βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Ευτυχώς, σε καταστήματα και e-shops θα βρεις ποικιλία σχεδίων ώστε να επιλέξεις το ιδανικό σχέδιο για εσένα. Εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσεις σε flat παπούτσια όπως τα sneakers ή τα loafers ώστε να νιώθεις άνετα όσο κάνεις τις εξωτερικές δουλειές σου και έχεις μαζί σου το καρότσι με το μωρό.

Όσον αφορά στα ρούχα, ένα κρουαζέ φόρεμα θα σε κάνει να νιώθεις πάντα καλοντυμένη, ενώ ταυτόχρονα αγκαλιάζει τις καμπύλες σου και καλύπτει σημεία που ίσως θα ήθελες. Οι ολόσωμες φόρμες είναι επίσης μία πολύ έξυπνη επιλογή, αφού δεν χρειάζεται να σκεφτείς ιδιαίτερα το styling και είναι πολύ άνετες. Φυσικά, τα παντελόνια είναι επίσης μία κατηγορία ρούχων που αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου. Παντελόνια φόρμας ή υφασμάτινα σε loose γραμμή που σου επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων είναι σίγουρα must have.

Τα must have κομμάτια

Παντελόνι φόρμας καμπάνα attrattivo

Ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες attrattivo

Jumpsuit Cos

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη Cos

Αθλητικά παπούτσια συνδυασμός δέρμα Mango

Μοκασίνι δέρμα αγκράφα Mango

Κρουαζέ φόρεμα H&M

ΜΑΜΑ Κρουαζέ φόρεμα H&M

Μαύρη τσάντα Zara

Tote bag Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ