Follow us

Στις τάσεις επιστρέφουν οι κλασικές γόβες και εμείς σου βρήκαμε τα ιδανικά σχέδια

Οι σχεδιαστές επαναφέρουν τις γόβες που λατρέψαμε.

Στις τάσεις επιστρέφουν οι κλασικές γόβες και εμείς σου βρήκαμε τα ιδανικά σχέδια Pixel Formula

Οι δυναμικές γυναίκες στον εργατικό στίβο δεν έπαψαν να τις φορούν ποτέ. Οι γυναίκες στην πολιτική σκηνή ανεξάρτητα από τις τάσεις τους δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης του. Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών δεν τις αποχωρίζονται ποτέ από τις επίσημες εμφανίσεις τους. Και τώρα οι σχεδιαστές των μεγαλύτερων οίκων μόδας και ριζοσπαστικών brands τις φέρνουν στο επίκεντρο των τάσεων αιχμαλοτίζοντας την προσοχή μας και κερδίζοντας μία θέση στο wish list του φθινοπώρου. Ο λόγος για τις μυτερές γόβες, που εδώ και χρόνια έχουν αντικατασταθεί από τις οβάλ, τα platform και πιο πρόσφατα τα τετράγωνα κοψίματα. Πλέον κατέχουν μία θέση στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 και εμείς ανυπομονούμε να αποκτήσουμε ένα σχέδιο τους.

Οι μυτερές γόβες και οι glamorous εκδοχές τους

Σύμφωνα με τις συλλογές, που παρουσιάστηκαν πριν μήνες για αυτή τη σεζόν, οι μυτερές γόβες μπορεί να επιστρέφουν, ωστόσο, η επιστροφή τους έχει μία δόση λάμψης. Οίκοι όπως οι Tom Ford, Michael Kors, Valentino, Versace, Gucci και Saint Laurent σχεδιάζουν τις φετινές γόβες με μεταλλικές -κυρίως χρυσές- λεπτομέρειες και σε ένα μαύρο ή μπεζ καμβά. Brands όπως τα Tod's, Balmain, Prada, Salvatore Ferragamo και The Row επιλέγουν τα pointy pumps σε πιο ογκώδεις σιλουέτες και με πιο βαριά σχέδια θυμίζοντας τα 50s. Βέβαια, δεν λείπουν και οι σχεδιαστές, που επαναφέρουν τις μυτερές γόβες σε slingbacks και kitten heels -μία ιδανική επιλογή για το γραφείο. Σε κάθε περίπτωση οι μυτερές γόβες κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και τις θαυμάζουμε ήδη και στο street style.

Loading...

Για να αποκτήσεις και εσύ ένα ζευγάρι του hot fall trend, που έχει συνδεθεί με το στιλ των πιο κομψών και δυναμικών γυαναικών, παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 σχέδια τους.

Μαύρες μυτερές γόβες με φαρδύ τακούνι, Sante

Μαύρες μυτερές γόβες με ιδιαίτερο τακούνι, Haralas

Μαύρες μυτερές γόβες με μπαρέτα, Tsakiris Mallas

Μυτερές μπεζ γόβες, Mango

Μαύρα slingbacks με χρυσή λεπτομέρεια, Zara

Φούξια σατινέ μυτερές γόβες, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ