Follow us

Όσο πιο ευρύχωρες τόσο το καλύτερο | Οι τσάντες που κυριαρχούν στις τάσεις και θα θες να αποκτήσεις

Οι σχεδιαστές σχεδίασαν υπερμεγέθη στις πιο δημοφιλείς τσάντες.

Όσο πιο ευρύχωρες τόσο το καλύτερο | Οι τσάντες που κυριαρχούν στις τάσεις και θα θες να αποκτήσεις Pixel Formula

Καθώς παρακολουθούσαμε τις επιδείξεις μόδας των οίκων και των brands για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 τον περασμένο Φεβρουάριο και έπειτα σε μεμονομένες ημερομηνίες για κάποιες παρουσιάσεις, ξεχωρίσαμε μία μεγάλη τάση. Πρόκειται για ένα trend, που συναντήσαμε σε πολλές φθινοπωρινές συλλογές και μας έκανε εντύπωση λόγω... μεγέθους. Θα αναρωτιέσαι, όμως, ποιο είναι αυτό. Ο λόγος για τις tote και shoulder τσάντες, οι οποίες επέστρεψαν στις πασαρέλες με μία σχεδόν απειλητική διάθεση. Σε υπερμεγέθη έκλεψαν τις εντυπώσεις μας, θυμίζοντας μας όλους τους λόγους, που αγαπάμε αυτές τις τσάντες. Η αλήθεια είναι, πως μας έλειψαν αρκετά κατά τη διάρκεια των δύο κατ' οίκον περιορισμών, όπου δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε όσο θα επιθυμούσαμε. Μάλιστα, για κάποιες από εμάς το χτύπημα ήταν διπλό, αφού λίγο προτού ανακοινωθούν τα τότε μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης την πανδημίας είχαμε ξεχυθεί ήδη στα μαγαζιά... Τώρα, όμως, γυρνάμε σε γνώριμους ρυθμούς και έχουμε κάθε λόγο να κρατάμε τσάντες και να τις θέλουμε όσο πιο ευρύχωρες γίνεται.

Γιατί αγαπάμε τις ευρύχωρες τσάντες;

Ας θυμηθούμε το 2007 όταν ο πρώτο κύκλος της διάσημης σειράς ''Gossip Girl'' κυκλοφόρισε: Οι tote και shoulder τσάντες σε έντονες αποχρώσεις, μεγάλα μεγέθη και πολυτελείς υφές ήταν το must have των fashionistas των Upper East Side του Μανχάταν. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι οι εν λόγω τσάντες να κατακτήσουν το street style εκείνης της δεκαετίας, να γίνουν το must - have της γυναικείες γκαρνταρόμπας και να συνδεθούν με το προφιλ της κομψής και πολυάσχολης businesswoman. Πέρα από το status και την καλαισθησία οι μεγάλες tote τσάντες έγιναν ανάρπαστες και για το γεγονός, πως ήταν άκρως ευρύχωρες: Μέσα μπορείς να τοποθετήσεις όσα χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα σου, χωρίς η τσάντα να φαίνεται γεμισμένη και παραμορφωμένη, ενώ πολλά σχέδια έχουν τσέπες και χωρίσματα ειδικά για την τοποθέτηση όλων των αντικειμένων.

Έτσι, όταν τις είδαμε στις πασαρέλες των Prada, Balmain, Sportmax, Fendi, Marni, Tod's, Loewe, Burberry και Louis Vuitton δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τη χαρά μας. Για αυτό και παρακάτω σου παρουσιάζουμε 4 σχέδια για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν στο απαραίτητο γυναικείο αξεσουάρ.

Τσάντα χειρός με λουράκι Gaudi, Tsakiris Mallas

Τσάντα χειρός με χρυσές λεπτομέρειες, Mango

Τσάντα ώμου, Marks & Spencer

Τσάντα ώμου σε ουδέτερη απόχρωση, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ