Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο φθινοπωρινό σύνολο και εμείς θα το αντιγράψουμε

Το look που θα φορέσουμε στο γραφείο τις επόμενες ημέρες.

Ζέτα Μακρυπούλια NDP

Η αλλαγή ήταν ξεκάθαρα απότομη όσον αφορά τα επίπεδα της θερμοκρασίας με αποτέλεσμα τη μία ημέρα να πηγαίνουμε στο γραφείο με 30 βαθμούς και την άλλη με 19. Σε τέτοιες απρόσμονες καιρικές εναλλαγές η αλήθεια είναι, πως η γκαρνταρόμπα μας δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Για τις περισσότερες από εμάς η χαμηλή θερμοκρασία μας βρήκε απροετοίμαστες. Ακόμα και τις επόμενες ημέρες υποτιμήσαμε το κρύο και τα σύνολα μας ήταν κάπως πιο ελαφριά από αυτό, που θα έπρεπε. Σε κάθε περίπτωση το φθινόπωρο ήδη μας δρόσισε και εμείς πέσαμε με τα μούτρα για να βρούμε το κατάλληλο σύνολο για τις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα για το office style. Αναζητώντας έμπνευση πέσαμε πάνω στο look της Ζέτας Μακρυπούλια, που ήταν η επιτομή της hot τάσεις του preppy style.

Το preppy look της Ζέτας Μακρυπούλια που θα αντιγράψουμε και εμείς

Η ίδια φόρεσε ένα fall look σε μία από τις πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις της στην εκπομπή ''Rouk Zouk'', το οποίο συμπεριλάμβανε δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν: Το preppy style και τα δερμάτινα κομμάτια. Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο, ένα παστέλ γιλέκο και ένα δερμάτινο παντελόνι σε μαύρη απόχρωση. Όλα τα κομμάτια του συνόλου της ήταν από το brand DK Style Fashion.

Loading...

Οι χρωματικοί συνδυασμοί και η κομψότητα, που απέπνεε το look της μας έκανε να το λατρέψουμε και να θέλουμε να το αναδημιουργήσουμε. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε σε προσιτές τιμές από αγαπημένα brands τα απαραίτητα του outfit της Ζέτας Μακρυπούλια.

Παντελόνι με εφέ δέρματος, Zara

Λευκό πουκάμισο, H&M

Πλεκτό γιλέκο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ