Follow us

Είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο; | Οι Ελληνίδες celebrities σού δείχνουν πως να ντυθείς

6 + 1 προτάσεις ιδανικές για την περίσταση ''καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο''.

Καλεσμένη σε Φθινοπωρινό γάμος NDP

Τι και αν η ''σεζόν'' των γάμων τελείωσε με τη τελευταία μέρα του Αυγούστου, οι εορτασμοί και το μυστήριο της αγάπης συνέχιζουν ακλόνητα και το φθινόπωρο. Άλλωστε, μετά από κατ' οίκον περιορισμούς και σκληρά μέτρα για την αναχαίτιση της πορείας της πανδημίας του κορονοϊού, οι γάμοι και οι διοργανώσεις δεν θα τελειώσουν. Το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων, έτσι, είναι εμπλουτισμένο με αυτά τα events και εμείς ψάχνουμε ήδη όλες τις στιλιστικές επιλογές για αυτή την περίοδο.

Θα λέγαμε πως το να είσαι καλεσμένη σε έναν φθινοπωρινό γάμο αποτελεί ένα fashion challenge, αφού ο καιρός μας περιορίζει αρκετά όσον αφορά τα κομμάτια. Επίσης, έχουμε συνηθίσει να ντυνόμαστε για τους καλοκαιρινούς γάμους και έτσι αυτοί, που λαμβάνουν χώρα το φθινόπωρο και το χειμώνα μας βρίσκους κάπως απροετοίμαστες. Για αυτό τον λόγο αναζητούμε έμπνευση, με σκοπό να βρούμε σύνολα και κομμάτια με τον κατάλληλο χαρακτήρα αλλά και από brands, που εύκολα μπορούμε να βρούμε στην αγορά κοντά μας. Όλες αυτές τις προυποθέσεις πληρούν οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες επέστρεψαν στα social media και τις τηλεοπτικές οθόνες μας μετά το πέρας των διακοπών πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Styling Lesson | Τι θα φορέσεις στον φθινοπωρινό γάμο

Κάνοντας μια ενδελεχή έρευνα ανάμεσα στις τελευταίες τους αναρτήσεις ξεχωρίσαμε 6 + 1 προτάσεις ιδανικές για την περίσταση ''καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο'', οι οποίες ξεφεύγουν από τις κλασικές επιλογές σου. Συνέχισε να διαβάζεις και βρες παρακάτω το κατάλληλο look για εσένα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή ''Rouk Zouk'' φόρεσε ένα two-piece με το ίδιο μοτίβο, που αποτελούνταν από ένα μακρύ αμάνικο τοπ και μία καμπάνα παντελόνα από τον οίκο Diane von Furstenberg. Το εν λόγω look έφερε και μία ζώνη τονίζοντας τη μέση. Μπορείς να ανανεώσεις το επίσημο στιλ σου και εσύ με ένα two-piece ανάλογο με αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Loading...

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να φορέσει στο τηλεοπτικό πλατό του ''Πάμε Δανάη'' ένα φλοράλ μίντι αέρινο φόρεμα από τα Marks & Spencer συνδυάσμενο με platform heels. Πρόκειται για μία ρομαντική επιλογή, που θα αναδείξει τη θηλυκότητα σου, ενώ θα προσφέρει κίνηση στη σιλουέτα σου.

Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου τράβηξε την προσοχή μας με μία custom made δημιουργία από το ελληνικό brand Mind Matter, το οποίο ήταν μία κομψή εκδοχή του μίνι fall φορέματος. Μακρύ μανίκι, κοντό μάκρος και ευρηματικό cut-out είναι μία συνταγή επιτυχίας όσον αφορά το επίσημο στιλ σου.

Loading...

Η Ιωάννα Μαλέσκου, από την άλλη, σε εμφάνιση της σε γάμο, φόρεσε ένα πορτοκαλί φόρεμα σε στενή γραμμή με αλυσίδες για τιράντες. Σου προτείνουμε το εν λόγω look γιατί φέρει την pop απόχρωση, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτή τη σεζόν. Επίσης, η λεπτομέρεια στη τιράντα είναι μια διακριτική πινελιά, που αναβαθμίσει το outfit και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Loading...

Εμείς, ωστόσο, θα σου προτείνουμε να φορέσεις ένα μοντέρνο κοστούμι, σαν αυτά, που επιλέγει η Ελεονώρα Μελέτη στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Πότε είναι σε bright αποχρώσεις και πότε διασκοσμημένα με cool prints, σε κάθε περίπτωση αποτελεί μία πρωτότυπη εκδοχή του fancy dress code και μία άκρως θηλυκή εκδοχή στο ανδρόγυνο σύνολο.

Loading...

Βέβαια, μπορείς να πας και στο άλλο άκρο και να υιοθετήσεις το χολυγουντιανό look, όπως η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει φορέσει το παρακάτω berry σατινέ μίντι φόρεμα, που πραγματικά θα θέλαμε να φορέσουμε και εμείς. Συνδυασμένο με μαύρα αξεσουάρ και το κατάλληλο τζάκετ, θα είναι ένα ιδανικό σύνολο για τους γάμους, που έρχονται.

Loading...

Τέλος, από τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσε να λείπει το ευκολοφόρετο ρούχο με την ασυναγώνιστη στιλιστική ευελιξία και άνεση, την ολόσωμη φόρμα. Επέλεξε μία με έντονο χαρακτήρα, όπως αυτή της Σίσσυς Χρηστίδου από το brand YAZZ, και κάνε statement εμφανίσεις.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ