Ετοιμάζεσαι να βγεις; | Η Ελένη Τσολάκη σου προτείνει το ιδανικό σύνολο

Η παρουσιάστρια επέλεξε κομμάτια από τα brands Tsakiris Mallas και Zara.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και για όλες μας αυτό σημαίνει είτε ξεκούραση παρακολουθώντας κάποια σειρά -παρέα πάντα με τα απαραίτητα σνακ- είτε μία απογευματινή και γιατί όχι και βραδινή έξοδο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ωστόσο, σήμερα θα εστιάσουμε κυρίως στη δεύτερη περίπτωση, καθώς μας δίνει ευκαιρίες για να πειραματιστούμε στιλιστικά. Ψάχνοντας, λοιπόν, έμπνευση για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σύνολο πέσαμε πάνω στην εμφάνιση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ελένης Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη γύρισε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πιο ανανεωμένη από ποτέ και ήδη οι εμφανίσεις της στη νέα εκπομπή της ''Open Weekend'' μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η παρακάτω εμφάνιση, η οποία αποτελεί ιδανική για τις εξόδους του Σαββατοκύριακου.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες το look της Ελένης Τσολακη

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα κόκκινο μίνι shirt-dress με μακρύ μανίκι, στο οποίο πρόσθεσε μία χρυσή μεταλλική ζώνη, τόσο για να δώσει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της όσο και να αναβαθμίσει το casual χαρακτήρα του outfit, το οποίο θα βρεις στη συλλογή του Zara. Η Ελένη Τσολάκη ολοκλήρωσε το σύνολο της μαύρες μπότες από το brand Tsakiris Mallas, που φέρουν τρακτερωτό πάτο και σταθερό μεσαίου ύψους τακούνι.

Get the look

Μπορείς να υιοθετήσεις το look της Ελένης Τσολάκης, καθώς παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα κομμάτια του συνόλου της.

Μεταλλική ζώνη σε χρυσή απόχρωση με κρίκους, Zara

Κόκκινο μίνι shirt φόρεμα, Zara

Μαύρες δερμάτινες μπότες, Tsakiris Mallas