Follow us

Κοστούμι με sneakers; Κι όμως η Μαρία Ηλιάκη θα σε πείσει να αντιγράψεις τον πιο cool συνδυασμό

Ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο για αυτή την εποχή.

maria iliaki NDP Photo Agency

Πριν από μερικά χρόνια, εάν σου έλεγε κάποιος πως τα ιδανικά παπούτσια για να φορέσεις με το κοστούμι σου είναι τα sneakers, το πιο πιθανό είναι πως θα γελούσες -κι όχι άδικα. Τότε, ο αυστηρός χαρακτήρας του κοστουμιού δεν ταίριαζε με το απόλυτο street wear στιλ παπουτσιών, τα sneakers. Ωστόσο, ο κόσμος της μόδας φημίζεται για την αγάπη προς τις αντιθέσεις και κάπως έτσι δημιουργούνται οι πιο cool και trendy συνδυασμοί. Πλέον λοιπόν, τα κοστούμια δεν είναι μόνο για formal περιστάσεις και τα sneakers δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο. Πλέον, μπορείς να τα συνδυάσεις και να δημιουργήσεις looks για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στην γκαρνταρόμπα των διασήμων | Τα φθινοπωρινά κομμάτια που θα δανειζόμασταν από τη Μαρία Ηλιάκη

Εάν χρειάζεσαι λίγη στιλιστική έμπνευση, το look που φόρεσε η Μαρία Ηλιάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής που συμμετέχει "Τι λες τώρα” είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Η δημοσιογράφος φόρεσε ένα κοστούμι σε loose γραμμή και ανοιχτή πράσινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με τα sneakers που έχουν μακρά πορεία στον κόσμο της μόδας και αγαπούν διάσημες γυναίκες, style icons και top models όπως η Kamala Harris, η Kaia Gerber, η Maisy Williams και η Katie Holmes, τα Converse All Star sneakers σε λευκή απόχρωση.

Το look της Μαρίας Ηλιάκη

Loading...
Loading...

Get the Look

Ένα σύνολο όπως αυτό της Μαρίας Ηλιάκη είναι ιδανικό για την περίοδο του φθινοπώρου, αφού είναι άνετο και πολύ κομψό. Εμείς μάλιστα σού προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της παρουσιάστριας και να προσθέσεις στη συλλογή σου -τουλάχιστον- ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα όπως το sky blue, το κόκκινο ή το μοβ. Το έντονο χρώμα θα κάνει το κοστούμι σου πιο μοντέρνο και σύγχρονο, ενώ θα σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση.

Blazer Zara

Πανντελόνι σε ίσια γραμμή Zara

Λευκά sneakers Converse All Star

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ