Follow us

Από το γυμναστήριο στη βόλτα | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού δείχνει πως να φορέσεις το αθλητικό κολάν

Το look που αξίζει να αποθηκεύσεις.

iliana papageorgiou NDP Photo Agency

Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Κάποιες ημέρες ξυπνάς και έχεις σκεφτεί αμέσως τι θα φορέσεις. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες ημέρες που είτε νιώθεις πως έχεις βαρεθεί τα ρούχα σου είτε δεν μπορείς να σκεφτείς κάποιον νέο συνδυασμό. Ωστόσο, πρέπει να βρεις κάτι να φορέσεις ώστε να νιώθεις άνετα και να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Ακριβώς σε αυτές τις περιπτώσεις, εκτός από το διαχρονικά αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, μπορεί να σε βοηθήσει ένα ακόμα κομμάτι της συλλογής σου, δηλαδή το αθλητικό κολάν.

Είτε γυμνάζεσαι είτε όχι, σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου μερικά αθλητικά κολάν, με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις street style σύνολα για τις χαλαρές βόλτες σου στην πόλη ή τις ημέρες που έχεις αρκετές υποχρεώσεις και θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο και πρακτικό.

Πώς θα δημιουργήσεις όμως ένα κομψό look; Την απάντηση στην εν λόγω ερώτηση μας έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από μία πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram. Το μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε leggings σε γκριζοπράσινη απόχρωση από την Active Collection της Calzedonia με λευκό crop top, τζιν μπουφάν και λευκά sneakers. Συμπλήρωσε το σύνολο της με μία εξίσου τζιν τσάντα και χρυσό κολιέ. Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό για περιστάσεις όπως το brunch με τις φίλες σου ή οι χαλαρές βόλτες στην πόλη και σίγουρα αξίζει να το αποθηκεύσεις ώστε να το αντιγράψεις.

Extra Tip

Εάν σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη συλλογή σου από leggings, σού προτείνουμε να ξεκινήσεις με ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το γκρι και στη συνέχεια θα πειραματιστείς με το στιλ σου, επενδύοντας σε κολάν με έντονα χρώματα ή μοτίβα. Ακόμα και τον χειμώνα μπορείς απλώς να τα συνδυάσεις με πουλόβερ ή oversized πουκαμίσες για την καθημερινότητα σου.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Loading...

Key -piece

Από το γυμναστήριο στη βόλτα | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού δείχνει πως να φορέσεις το αθλητικό κολάν
Active κολάν σε πράσινο- γκρι, Calzedonia.

Θα το βρείτε εδώ.

Active κολάν σε vintage pink, Calzedonia.
Active κολάν σε vintage pink, Calzedonia.

Θα το βρείτε εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ