Follow us

Chiara Ferragni is back | Οι street style εμφανίσεις της στην Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου

Τα looks που επέλεξε η διάσημη fashionista για την παρουσία της στο front row των shows.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Αυτή την περίοδο διεξάγεται ο fashion month με τις Εβδομάδες Μόδας να πραγματοποιούνται στις μεγάλες fashion πρωτεύουσες και τους οίκους να παρουσιάζουν τις συλλογές για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22. Ο fashion month σήκωσε αυλαία με τη Νέα Υόρκη, συνέχισε με το Λονδίνο και τώρα όλα τα βλέμματα των λατρών της μόδας είναι στραμμένα στο Μιλάνο, όπου οι Iταλοί σχεδιαστές, οίκοι και fashionistas δίνουν το παρών. Το ιταλικό ταμπεραμέντο και η φινέτσα έχουν ήδη κατακλύσει τα social media, αφού τα φυσικά fashion shows και το street style γύρισαν επίσημα μετά από απουσία λόγω των περιοριστικών μετρων για την εξάπλωση της πανδημίας. Πέρα από τις φαντασμαγωρικές επιδείξεις, τα supermodels και τις ανοιξιάτικες δημιουργίες, που θα θέλαμε άμεσα να κάνουμε δικές μας, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ξεχώρισε και η πιο επιτυχημένη Ιταλίδα fashionista, η Chiara Ferragni.

Οι street style εμφανίσεις της Chiara Ferragni στο MFW

Λάτρης του styling, σχεδιάστρια, επιχειρηματίας, influencer και τώρα reality star, η Chriara Ferragni πάντα μας απασχολεί με κάθε της νέο εγχείρημα αλλά και ανάρτηση. Η Instagrammer με τους σχεδόν 25 εκατομμύρια ακολούθους παρευρέθηκε σε 6 επιδείξεις κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου και μας χάρισε ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. Κάποιες από αυτές είναι πιο τολμηρές, άλλες πιο ευέλικτες, ενώ δεν λείπουν και αυτές, που αν και μας ενθουσιάζουν, δύσκολα θα τις αναδημιουργούσαμε.

Ας τις δουμε πιο αναλυτικά.

Η Chiara Ferragni στην επίδειξη μόδας του Etro φορώντας ένα bohemian look σε γήινους τόνους και μία ποικιλία στις υφές. Μας άρεσε πολύ το ντένιμ παντελόνι με το patchwork στιλ, όπως επίσης και η δερμάτινη bucket τσάντα, ενώ και το ζεστό γιλέκο με ethnic χαρακτήρα έχει μπει στο wish-list μας.

Loading...

Η fashionista για το fashion show του Tod's έκανε τον απόλυτο συνδυασμό του double denim look με ταμπά αξεσουάρ και blazer. Είναι ένα look, που σίγουρα θα φοράγαμε και εμείς στην καθημερινότητα μας.

Loading...

Η Chiara Ferragni για την επίδειξη μόδας του Boss, που έλαβε χώρα σε ένα γήπεδο και με την αθλητική αισθητική να είναι το must της νέα του συλλογής, έκανε ένα preppy-college outfit. Φόρεσε ένα λευκό two-piece, αποτελούμενο από μία μίνι φούστα και ένα crop top, ένα varsity τζάκετ και μινιμαλιστικά μποτάκια. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία μικρή cross-body τσάντα.

Loading...

Για την επίδειξη του Prada εμφανίστηκε με ένα άκρως μοντέρνο σύνολο. Μία μίνι φούστα σε pop κίτρινη απόχρωση, ένα εμπριμέ ζιβάγκο, χρυσά σκουλαρίκια, γεωμετρική μαύρη τσάντα και chunky μποτάκια είναι όσα θα θέλαμε να φορέσουμε και εμείς.

Loading...

Η Chiara Ferragni φόρεσε ένα glamorous look στο fashion show του οίκου Versace, το οποίο αποτελούνταν από μία μίνι φούστα με πιέτες και το νέο Grecian logo, ένα δερμάτινο crop top, platform heels σε έντονη κόκκινη απόχρωση και ένα μινι cross-body τσαντάκι.

Loading...

Τέλος, για το fashion show Versace x Fendi, η fashion influencer εμφανίστηκε με μία σχεδόν παραμυθένια δημιουργία. Ο λόγος για το ασύμετρο μίνι, strapless φόρεμα, που είναι διακοσμημένο με κρύσταλλους και τελειώνει σε λαμπερά κρόσια. Το look της ολοκληρώθηκε με εξίσου λαμπερά αξεσουάρ, ενώ ξεχωρίζουν και τα διαφανείς παπούτσια της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ