Follow us

3 + 1 τάσεις στα αξεσουάρ που ήδη κυριαρχούν στο street style

Πώς θα αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στιλ με ελάχιστη προσπάθεια.

3 + 1 τάσεις στα αξεσουάρ που ήδη κυριαρχούν στο street style Pixel Formula

Το πρωί καμία μας δεν έχει αμέτρητη ώρα μπροστά για να δημιουργήσει εμφανίσεις, που θα συζητηθούν για όλους τους σωστούς λόγους, σύνολα που θα αποπνέουν κομψότητα, πολυτέλεια και επιβλητικότητα. Άλλωστε είναι πιο εύκολο να φορέσεις ένα τζιν, αθλητικά παπούτσια και ένα T-shirt φεύγοντας από το σπίτι παρά ένα outfit με φαντασία. Για αυτό το λόγο, όμως, υπάρχουν τα αξεσουάρ, τα fashion items, που έχουν μία ασύγκριτη δυναμική και μπορούν μονομιάς να μεταμορφώσουν κάθε look. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για αυτά, ωστόσο, σήμερα θα τονίσουμε άλλη μια φορά τόσο την αξία τους όσο και τις τάσεις, που θα επικρατήσουν φέτος τη φθινοπωρινή σεζόν.

Η στιλιστική αξία των αξεσουάρ

Όλες μας λατρεύουμε ένα μίντι φλοράλ φόρεμα, ένα tailored παντελόνι, που μας ταιριάζει ''γάντι'', όμως, όλες λυγίζουμε μπροστά σε μια πολυτελής τσάντα ή ένα ζευγάρι ιδιαίτερων παπουτσιών. Επίσης, είμαστε σίγουρες πως από την καθημερινή τσάντα σου δεν λείπουν τα γυαλιά ηλίου σου, ενώ τα χέρια σου είναι διακοσμημένα με τα αγαπημένα σου κοσμήματα. Παρατηρείς κάποιο μοτίβο εδώ; Όλα αυτά είναι αξεσουάρ και χωρίς αυτά δεν μπορείς να ολοκληρώσεις κανένα σύνολο σου.

Ανάλογα με το ύφος και την ποιότητα τους μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μπορούν, ακόμα, να το κάνουν να φαίνεται πολυτελές, κομψό αλλά και ενετελώς εκκεντρικό και μοντέρνο. Σε κάθε περίπτωση τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα και παρακάτω ξεχωρίσαμε 4 τάσεις, που θα ανανεώσουν τη συλλογή σου αλλά και τα σύνολα σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Loading...

Τα φετινά φθινοπωρινά trends στα αξεσουάρ που μονοπωλούν ήδη το ενδιαφέρον μας

Σύμφωνα με τις συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 αλλά και το πρόσφατο street style αυτά είναι τα πιο hot αξεσουάρ.

Περίτεχνοι Κρίκοι: Ήρθε το τέλος των απλών μεταλλικών κρίκων. Οι Proenza Schouler και 3.1 Phillip Lim, μεταξύ άλλων, προτείνουν περίτεχνους κρίκους, με περισσότερο χαρακτήρα και λεπτομέρειες, που αποδομούν το street vibe τους για να επανασυστηθούν ως την πιο κομψή εκδοχή τους.

Loading...

70s Γυαλιά Ηλίου: Τις τελευταίες σεζόν τα cat-eye και τα μίνι γεωμετρικά σχέδια στα γυαλιά ηλίου είχαν κατακτήσει το street style, ωστόσο, φέτος η 70s διάθεση έρχεται να αλλάξει το συνηθισμένο τους look. Έγχρωμοι φακοί, tortoiseshell σκελετοί και υπερμεγέθη είναι όσα θέλουμε στα γυαλιά ηλίου μας, όπως τα είδαμε στη συλλογή του οίκου Balmain.

Loading...

Platform Παπούτσια: Πέρα από την επιστροφή της μυτερής γόβας στις φετινές τάσεις των υποδημάτων καλωσορίζουμε τα αγαπημένα υποδήματα με την ψηλή, φαρδιά φιάπα. Μας δίνουν έξτρα πόντους τόσο στο ανάστημα όσο και στο στιλ και τα platform heels της συλλογής του οίκου Versace είναι όσα θέλουμε να έχουμε.

Loading...

Λάμψη και στρας: Όσον αφορά τα κοσμήματα, η μόδα επιβάλλει λάμψη, κρυστάλλους και στρας, που αντανακλούν τα βραδινά φώτα σαν καθρέφτες. Πάρε παράδειγμα τα fall looks του Yves Saint Laurent.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ