Follow us

Η Φαίη Σκορδά με το σύνολο που μπορείς να φορέσεις και στο γραφείο και στην έξοδο σου

Οι προτάσεις που θα σου προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία.

Φαίη Σκορδά | Στην γκαρνταρόμπα της βρήκαμε τα κατάλληλα φορέματα για κάθε περίσταση NDP

Δεν είναι λίγες οι φορές, που φορτώσαμε στο αυτοκίνητο μία αλλαξιά ή το μετατρέψαμε σε μία κινητή γκαρτναρόμπα, για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα καθημερινά μας πλάνα και τις υποχρεώσεις μας. Πολλές φορές το σύνολο, που φοράμε το πρωί και προορίζεται για το γραφείο, δεν αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την έξοδο μετά το πέρας της εργασίας μας. Κάπως έτσι γεμίζει το αυτοκίνητο με παπούτσια, τσάντες, πανωφόρια, κοσμήματα ακόμα και φορέματα. Για να αποφύγεις αυτό το χάος τόσο στο αυτοκίνητο σου όσο και στην καθημερινότητα σου, χρειάζεσαι σύνολα, που να έχουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορούν να τηρούν όλες τις προυποθέσεις και τους κανόνες σε κάθε dress code. Ένα τέτοιο σύνολο φόρεσε η Φαίη Σκορδά.

Day to night | Η Φαίη Σκορδά σού παραδίδει μαθήματα styling

Η Φαίη Σκορδά σε μία από τις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φόρεσε ένα μοντέρνο look κατάλληλο για τη δουλειά και το γραφείο. Πιο συγκεκριμενα, η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Το Πρωινό'' επέλεξε ένα μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή, με αέρινα μανίκια, animal print, γήινους τόνους και ένα διακριτικό ''V'' ντεκολτέ. Το εν λόγω σχέδιο θύμισε κάτι από το εμβληματικό wrap dress, ένα σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης αλλά και του office look. Η ίδια ολοκληρωσε το σύνολο της με άνετες croco δερμάτινες μπότες σε ίσια γραμμή και με μεσαίου ύψους τακούνι, ενώ έχουν την ίδια απόχρωση με το φόρεμα.

Για να υιοθετήσεις το look σου βρήκαμε αντίστοιχες προτάσεις, που θα σου προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία. Άλλωστε, τα look των διασήμων αποτελούν έμπνευση για εμάς και σου προσφέρουμε περισσότερες ιδέες για να σε βοηθήσουμε το καθημερινό styling.

Δερμάτινες croco μπότες, Tsakiris Mallas

Εμπριμέ μίνι wrap φόρεμα, Mango

Croco καφέ μπότες, Envie Shoes

Εμπριμέ μίνι φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ