Η Κατερίνα Καινούργιου με τη φούστα που θα φορεθεί πιο πολύ φέτος το φθινόπωρο

5 προτάσεις για να υιοθετήσεις την πιο hot τάση της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Υπάρχουν μερικές υφές, υλικά και συνάμα σχέδια, που πάντα θα δίνουν το παρών σε κάθε σεζόν. Αποτελούν το σήμα κατατεθέν της κάθε εποχής και έχουν νικήσει όλα τα τεστ του χρόνου κερδίζοντας το status του διαχρονικού, του αξεπέραστου κλασικού και κομψού. Επειδή, όμως, εμάς μας απασχολεί αυτή τη στιγμή το φθινόπωρο και τα must have αυτής της σεζόν, σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και all time classic fashion items του. Ο λόγος για τη δερμάτινη φούστα, ένα σχέδιο της οποία θαυμάσαμε στην πρόσφατη εμφάνιση της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου Κατερίνας Καινούργιου.

Η δερμάτινη φούστα είναι το απόλυτο φθινοπωρινό must - Μαζί μας συμφωνεί και η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου παρευρέθηκε στο χθεσινοβραδινό event, που οργάνωσε το fashion e-shop About You, για το λανσάρισμα της ελληνικής παλτφόρμας του. Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου NDP την εντόπισε και απαθανάτισε το σύνολο της. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα δαντελωτό πουκάμισο με γιακά, μία μάξι δερμάτινη φούστα με σκίσιμο μπροστά, μία φαρδιά statement ζώνη, μαύρα platform πέδιλα και ένα μαύρο μίνι clutch.

Από το σύνολο της ξεχωρίσαμε, όπως προαναφέραμε, τη δερμάτινη φούστα, η οποία δίνει το παρών και φέτος στις φθινοπωρινές συλλογές. Μάλιστα, αυτή τη σεζόν το δερμάτινο ξεχωρίζει από τις collections μέχρι και το street style με τις απανταχού fashionistas να δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους σε κάθε σχέδιο του. Έχουμε ήδη θαυμάσει τα δερμάτινα τζάκετ, τα 90s blazer, τις καμπαρντίνες, τα αξεσουάρ, τα πουκάμισα, τα τοπ και φυσικά τις φούστες με το εν λόγω υλικό σε κάθε μήκος και σχέδιο, που μπορείς να φανταστείς. Οι μεγαλύτεροι οίκοι και τα πιο μοντέρνα brands, όπως Boss, Burberry, Celine, Bottega Veneta, Nanushka, Salvatore Ferragamo και DSquared, έχουν ανανεώσει το δερμάτινο look κάνοντας το την ιδανική πρόταση για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.

Για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση και να ανανεώσεις το στιλ σου προσθέτοντας μία σέξι και συχγρόνως κλασική πινελιά στις εμφανίσεις σου, εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 προτάσεις δερμάτινων φουστών σε ποικιλία γραμμών και στιλ από αγαπημένα brands.

Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες εκείνη, που ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικο σου στιλ.

Φούστα πένσιλ με δερμάτινο εφέ, Mango

Ψηλόμεση μίντι φούστα με πιέτες από δερματίνη, H&M

Ψηλόμεση μίντι φούστα με πιέτες, BSB

Φούστα πένσιλ με δερμάτινο εφέ και σκίσιμο, Zara

Μίντι φούστα από δερματίνη με ζώνη και μπροστινά κουμπιά, Attrattivo