Follow us

Τα sneakers από το Lidl που έχουν ξετρελάνει τις fashionistas

Τα sneakers που έφτασαν σε μεταπώληση μέχρι και τις 500 λίρες.

Τα sneakers από το Lidl που έχουν ξετρελάνει τις fashionistas iStock

Κατά καιρούς ανακαλύπτουμε πολλά αξιοπερίεργα fashion trends να κυριαρχούν στα social media, στο street style και στις συλλογές γνωστών brands. Κάποια αξίζουν την προσοχή μας και μία θέση στην γκαρνταρόμπα και άλλα συγκαταλέγονται στα διάσημα ugly trends, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως τα εμπνευστήκαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν τα brands. Σε κάθε περίπτωση ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά της βιομηχανίας ξεκινώντας διάφορες συζητήσεις. Ένα από τα αξιοπερίεργα trend, που ξεχωρίσαμε τον τελευταίο καιρό είναι τα αθλητικά παπούτσια από την αλυσίδα supermarket Lidl... Καλά διάβασες, τα γνωστά Lidl, που επισκέπτεσαι για να ανατροφοδοτήσεις τα ντουλάπια της κουζίνας σου αλλά και το ψυγείο σου.

Τα sneakers που έφτασαν σε μεταπώληση μέχρι και τις 500 λίρες

Στην αρχή του Σεπτεμβρίου η γνωστή αλυσίδα supermarket Lidl κυκλοφόρησε ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, που έφεραν τα χαρακτηριστικά χρώματα του. Μπλε, κίτρινο, κόκκινο και το λογότυπο της αλυσίδας κοσμούν τα chunky sneakers με τον τρακτερωτό πάτο από τα 90s. Όταν τα σχεδίαζαν είμαστε σίγουρες, πως δεν περίμεναν να ξεπουλήσουν στα μέσα του μήνα. Τα εν λόγω αθλητικά παπούτσια πωλούνταν έναντι 12,99 λίρες και όπως ανέφερε και μία fashionista: ''Ποιος χρειάζεται τον Balenciaga, όταν μπορείς να ξεχωρίσεις με αυτές τις ομορφιές;''.

Loading...

Τα παπούτσια αυτά έγιναν πολύ γρήγορα viral στα social media και έτσι όλο και περισσότερες style experts και fashionistas έτρεξαν να αποκτήσουν ένα ζευγάρι και να απαθανατίσουν το look τους με το πιο hot trend στα παπούτσια για χάρη των likes και της ιντερνετικής δημοτικότητας. Κάπως έτσι κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιες πλατφόρμες μεταπώλησης έως και τις 500 λίρες. Ίσως τα έντονα χρώματα, ο trendy τρακτερωτός πάτος αλά 90s και το απρόσμενο logo να τα έκανε ακαταμάχητα ανάμεσα στους fashion lovers που διψούν για φρέσκες τάσεις και αναπάντεχες εμφανίσεις.

Loading...
Loading...
Loading...

Τα Lidl αθλητικά έχουν ήδη ξεπουλήσει και δεν είμαστε σίγουρες εάν και πότε θα γίνουν ξανά διαθέσιμα προς πώληση, για αυτό σου βρήκαμε 4 εναλλακτικές επιλογές σε εξίσου προσιτές τιμές και πολύχρωμο pattern.

Chunky sneakers, Bershka

Chunky sneakers, Pull and Bear

Chunky sneakers, Envie Shoes

Chunky sneakers, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ