Follow us

Όλες οι φορές που η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο Zara

Η παρουσιάστρια δημιουργεί Zara looks που θα σε εμπνεύσουν σίγουρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο σου εν μέσω καύσωνα NDP

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να έχει ξεκινήσει μόλις ένα μήνα πριν, όμως, οι παρουσιάστριες έχουν ήδη γεμίσει τις οθόνες μας με ενδιαφέρουσες εμφανίσεις και αρκετή στιλιστική έμπνευση. Η κάθε μία έχει επιλέξει τον στιλίστα της όσον αφορά τις τηλεοπτικές και ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις αποδίδοντας το δικό της γούστο και χαρακτήρα στα σύνολα, που φορά. Παράλληλα, η συνεργασία των παρουσιαστριών και των στιλιστών μάς προσφέρουν έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας, ενώ ανακαλύπτουμε νέα κομμάτια στις φθινοπωρινές συλλογές αγαπημένων και νέων brands. Παρ΄ όλα αυτά, σήμερα θα κάνουμε λόγο για τις στιλιστικές επιλογές της Σταματίνας Τσιμτσιλή και πιο συγκεκριμένα αυτές, που φέρουν κομμάτια από το προσιτό fashion brand Zara.

Τα Zara κομμάτια που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεργάζεται με τη στιλίστρια Μαριλού Θεοδωρίδου και μαζί έχουν εξελίξει το στιλ της παρουσιάστριας του ''Happy Day'', έτσι ώστε να προσαρμόζεται τόσο στην εκάστοτε σεζόν όσο και στο σωματότυπο της. Με ό,τι επιλέγουν φροντίζουν να τονίζουν κομψά τα καλύτερα σημεία της Σταματίνας Τσιμτσιλή, για αυτό και τη βλέπουμε τις περισσότερες φορές με μίνι μήκος σε φορέματα και φούστες. Παράλληλα, η Σταματίνα λατρεύει τα φλοράλ και έτσι δεν χάνει στιγμή να εμφανίζεται στη μικρή οθόνη με κάποιο εμπριμέ κομμάτι. Η ίδια δεν φοβάται τα χρώματα, καθώς τα επιλέγει σε κάθε της outfit φωτίζοντας την εικόνα της.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε όλα τα κομμάτια, που πληρούν τις παραπάνω στιλιστικές προϋποθέσεις και θα τα βρεις στη συλλογή του Zara.

-Εμπριμέ μίντι φούστα, που θα βρεις εδώ.

Loading...

-Πράσινα mules, που θα βρεις εδώ.

Loading...

-Εμπριμέ μίνι φούστα, που θα βρεις εδώ.

Loading...

-Εμπριμέ crop top με μακρύ μανίκι, που θα βρεις παρόμοιο εδώ.

Loading...

-Εμπριμέ μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι, που θα βρεις εδώ.

Loading...

-Μίνι tweed φούστα με κρόσσια, που θα βρεις εδώ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ