Follow us

Οι Γαλλίδες αυτόν τον καιρό δεν αποχωρίζονται αυτό το ρούχο | Εσύ το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Οι πιο κομψές γυναίκες το επιλέγουν καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι Γαλλίδες αυτόν τον καιρό δεν αποχωρίζονται αυτό το ρούχο | Εσύ το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου; Pixel Formula

Μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά, πως η κλιματική αλλαγή έχει εξαλείψει τις ''μεταβατικές περιόδους'', καθώς είτε με ζέστη θα ξεκινάς την ημέρα σου είτε με κρύο. Το ενδιάμεσο αποτελεί παρελθόν. Βέβαια ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες οι style experts έχουν βρει τον τρόπο να είμαστε κομψές, άνετες και σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον και τις συνθήκες του. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένες, σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα fashion item, που λατρεύουν κυρίως οι Γαλλίδες fashionistas και δεν αποχωρίζονται αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα ρούχο, που οφείλουμε να πούμε πως βάζουμε συνέχεια είτε πάνω από τους ώμους μας είτε μέσα στη τσάντα και το αυτοκίνητο μας. Σε κάθε περίπτωση δεν λείπει από καμία εμφάνιση και έξοδο μας, όπου και αν είναι αυτή. Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι αυτό το must have, που έχει πάρει την έγκριση και των Παριζιάνων; Ο λόγος για τις ζακέτες, τα 90s πανωφόρια, που σε ζάλιζαν οι γονείς σου να φοράς συνέχεια στη εφηβεία σου.

Είναι βαρετό μέχρι να το φορέσουν οι Παριζιάνες

Οι Παριζιάνες θα είναι πάντα τα απόλυτα fashion icons, αφού η κομψότητα κυλάει στο DNA τους, όπως επίσης και στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Η προσοχή μας αιχμαλωτίστηκε και πάλι από τις αναρτήσεις τους, λίγο μετά το διαδικτυακό hype, που έκανε το teaser video της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, που αποθεώνει τη γαλλική κουλτούρα μέσα από το κωμικό στοιχείο, ''Emily in Paris''. Επιστρέψαμε, λοιπόν, στους λογαριασμούς τους και ανάμεσα στις αμέτρητες αναρτήσεις τους ξεχωρίσαμε τις ζακέτες, οι οποίες κυριαρχούν στο street style τους μέσα από διάφορα σχέδια με χρώματα και λεπτομέρειες. Κάποιες επιλέγουν την πιο ρομαντική εκδοχή τους και άλλες την πιο αυστηρή και ''grown up'' -ιδανική και για το γραφείο.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι ζακέτες, όπως κάθε άλλο πανωφόρι, θα ολοκληρώσει μοναδικά τις εμφανίσεις σου, θα προσθέσει αυτή την ανεπιτήδευτη κομψότητα του γαλλικού στιλ στο δικό σου, ενώ θα είσαι πάντα και παντού προετοιμασμένη για μία νέα πτώση της θερμοκρασίας.

Αν ακόμη δεν έχεις βρει την ιδανική για εσένα, παρακάτω ξεχωρίσαμε μερικά σχέδια ζακετών, που ανάμεσα τους είμαστε σίγουρες, πως θα βρεις την ιδανική για εσένα.

Ζακέτα με συνθετική γούνα, Pull & Bear

Πλεκτή ανοιχτή ζακέτα με μπροστινές τσέπες και άνοιγμα στο πλάι, Oysho

Ζακέτα με μεταλλικά κουμπιά και στρογγυλή λαιμόκοψη, Zara

Μακριά πλεκτή ζακέτα με κουκούλα, Massimo Dutti

Πλεκτή ζακέτα oversized, Mango

Βαμβακερή ζακέτα με πλεξούδες και κέντημα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ