Follow us

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού | Τα σύνολα που ξεχωρίσαμε από το street style των διασήμων και των fashionistas

Οι καλύτερες εμφανίσεις του street style, που θα θες να αντιγράψεις.

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού | Τα σύνολα που ξεχωρίσαμε από το street style των διασήμων και των fashionistas Pixel Formula

Η πανδημία μάς στέρησε πολλά πράγματα. Από το άγγιγμα και τη συνάντηση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μέχρι τις βόλτες και σχεδόν ό,τι είχε η καθημερινότητα μας. Για εμάς, όμως, που λατρεύουμε τη μόδα και αποτελεί το αντικείμενο της δουλειάς μας, η πανδημία μάς στέρησε ένα από τα πιο σημαντικά ιεροτελεστικά της βιομηχανίας. Ο λόγος για τις επιδείξεις μόδας και το street style, από τα οποία αντλούσαμε έμπνευση, θεματολογία και ιδέες, που δεν μπορούμε με τίποτα άλλο να αντικαταστήσουμε.

Μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών και τα αγαπημένα φυσικά fashion shows όπως επίσης και το street style διασήμων, μουσών σχεδιαστών και style insiders επέστρεψαν στο προσκήνιο της βιομηχανίας. Η αρχή έγινε με τον fashion month του Σεπτεμβρίου, όπου μεγάλοι οίκοι και ανεξάρητα brands παρουσίασαν τις συλλογές τους για την επόμενη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Ο fashion month των ανοιξιάτικων συλλογών σήκωσε αυλαία με την Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης, συνέχρισε με το Λονδίνο και έπειτα το Μιλάνο, ενώ καταλήγει στην πρωτεύουσα της φινέτσας, το Παρίσι. Εκεί τις τελευταίες ημέρες χτυπάει ο παλμός της βιομηχανίας και στην πόλη του φωτός έχουν καταφθάσει όλες οι λάτρεις της μόδας από κάθε γωνιά του πλανήτη. Αστέρες του Hollywood, fashion influencers και celebrities φόρεσαν ενδιαφέροντα σύνολα με την υπογραφή πολυτελών οίκων και ο φακός του street style απαθανάτισε κάθε τους look.

Ποιες είναι οι εμφανίσεις που αξίζει να δεις;

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks από το street style των fashion shows, που αξίζουν την προσοχή σου, αφού αποτελούν προτάσεις για τις δικές σου εμφανίσεις.

-Zoey Deutch

Loading...

-Chiara Ferragni

Loading...

-Alexa Chung

Loading...

-Natalia Vodianova

Loading...

-Amber Valetta

Loading...

-Emily Alyn Lind

Loading...

-Evangelie Smyrniotaki

Loading...

-Iris Law

Loading...

-Deva Cassel

Loading...

-Olivia Culpo

Loading...

-Alex Rivière

Loading...

-Tamara Kalinic

Loading...

-Leonie Hanne

Loading...

-Zina Charkoplia

Loading...

-Tiffany Hsu

Loading...

-Victoria Barbara

Loading...

-Xenia Adonts

Loading...

-Caroline Daur

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ