Follow us

Συμφωνούμε όλες μας | Το σύνολο της Αθηνάς Οικονομάκου είναι ό,τι πιο φθινοπωρινό έχουμε δει

Οι προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να το αναδημιουργήσεις.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Όσα ρούχα και αν έχουμε, όσα ψώνια και αν κάνουμε, όσες φορές και αν οργανώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, αν δεν έχουμε έμπνευση, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε αξιόλογα σύνολα. Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου η πρώτη μας σκέψη είναι η ζεστασιά όσον αφορά το ντύσιμο, το styling γίνεται αρκετά πιο δύσκολο. Την μία ημέρα θα πάμε στο γραφείο πιο ελαφριά ντυμένες και θα κρυώνουμε το υπόλοιπο της ημέρας. Την άλλη θα πάμε ζεστά ντυμένες και ο εκνευρισμός από τον ιδρώτα θα μας διαπερνά όλο το οχτάωρο. Και κάπου εκεί σηκώνουμε ψηλά τα χέρια και ρωτάμε: Πού είναι η χρυσή τομή στο φθινοπωρινό στιλ; Την απάντηση μάς τη δίνει η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το απόλυτο φθινοπωρινό look

Η Αθηνά Οικονομάκου απασχολεί την επικαιρότητα μέσα από την τέχνη της υποκριτικής, ωστόσο, η ίδια λατρεύει και τη μόδα. Η αγάπη της αυτή έχει μεταφερθεί στα fashion brands της, το ''Project Soma'' και το ''Allover'', αποδεικνύοντας τις ικανότητες της και στο σχέδιο. Δεν είναι υπερβολή, λοιπόν, να πούμε, πως η Αθηνά Οικονομάκου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας καθοδηγήσει στα καθημερινά styling προβλήματα. Η τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, αποτελεί και την ιδανική πρόταση, που θα δώσει απάντηση στη χρυσή τομή του φθινοπωρινού στιλ.

Η ίδια έκανε την παρακάτω εμφάνιση, που θα την χαρακτηρίσουμε ως την επιτομή του boho fall style. Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα μάξι φλοράλ φόρεμα με μακρύ μανίκι, μπότες και ένα καπέλο. Το look της ολοκληρώθηκε με boho κοσμήματα και εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να το αναδημιουργήσουμε. Όλα τα κομμάτια έχουν μία τρομερή στιλιστική ευελιξία και με το κατάλληλο styling μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε σε κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Get the look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα κομμάτια για να υιοθετήσεις το εν λόγω look και να είσαι κομψή από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο.

Μίντι εμπριμέ φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ, Zara

Καπέλο Tommy Hilfiger, e-papoutsia

Δερμάτινες ταμπά μπότες, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ