Follow us

Τα styling hacks που θα σου λύσουν τα χέρια με τα κολιέ σου | Βάλε τάξη στον συδνυασμό τους

Για άλλη μία σεζόν τα στοιβαγμένα κολιέ γύρω από το λαιμό αποτελούν τάση.

Τα styling hacks που θα σου λύσουν τα χέρια με τα κολιέ σου | Βάλε τάξη στον συδνυασμό τους Splash/Ideal Images

Κάνοντας μία περιήγηση στα social media και δη στο Instagram, όπου οι τάσεις γεννιούνται, εξελίσσονται και κρίνονται, θα παρατηρήσεις πολλά αξιοπερίεργα trends, ιδέες και προτάσεις για σύνολα αλλά και στιλιστικές επενδύσεις, όπως επίσης και συμβουλές, που κάνουν το καθημερινό styling παιχνιδάκι και τις εμφανίσεις πιο ενδιαφέρουσες και πάνω από όλα κομψές. Ωστόσο, σήμερα θα επικεντρωθούμε στα αξεσουάρ, τα οποία έχουν μεγάλη δυναμική στην εμφάνιση. Ανάλογα με τον χαρακτήρα, την ποιότητα και την αισθητική τα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό outfit. Για αυτό, άλλωστε, έχουμε και μία τόσο μεγάλη συλλογή με τσάντες, φουλάρια, ζώνες, παπούτσια και κοσμήματα. Το σημερινό styling μάθημα θα είναι, παρ΄όλα αυτά, πάνω στα τελευταία και πιο συγκεκριμένα στα κολιέ, τα statement κομμάτια, που τραβούν τα βλέμματα.

Loading...

Styling 101 | How to Layer Necklaces

Αρκετές fashion experts των social media έχουν αναπτύξει τη τέχνη του styling σε ένα ασυναγώνιστο επίπεδο. Κοιτώντας τους λογαριασμούς τους και μελετώντας τα εκάστοτε looks τους έχουμε ξεχωρίσει κυρίως το styling, που κάνουν στα κολιέ τους. Για άλλη μία χρονιά το trend, που θέλει πολλά κολιέ στοιβαγμένα μαζί να κοσμούν τον λαιμό μας, θα επικρατήσει τους επόμενους μήνες αλλά εμείς δυσκολευόμαστε στο layering τους. Όσες φορές το έχουμε προσπαθήσει δείχνει ατημέλητο, κάπως κακόγουστο... με λίγα λόγια δεν μοιάζει σαν τις φωτογραφίες, που θαυμάζουμε. Τι κάνουμε, λοιπόν, για να υιοθετήσουμε την πιο hot τάση στα κοσμήματα; Σύμφωνα με τις style experts, ακολουθούμε τα παρακάτω τρία βήματα:

1#

Ξεκίνα με δύο κολιέ. Δεν χρειάζεται απευθείας να ''βουτήξεις στα βαθιά'' και να φορέσεις 5 κολιέ μαζί. Επέλεξε για αρχή δύο, με παρόμοια αν όχι ίδια αισθητική και εξοικειώσου με την εμφάνιση τους.

Loading...

2#

Επέλεξε το βασικό σου μέταλλο. Για να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιλέξεις πρώτα το βασικό μέταλλο του κολιέ σου και να το συνδυάσεις είτε με ίδια είτε με άλλα μέταλλα, που ωστόσο το αναδεικνύουν. Έτσι, θα έχεις μία κομψή αντίθεση και όχι ένα στιλιστικό χάος γύρω από το λαιμό σου.

Loading...

3#

Δώσε προσοχή στο μάκρος κάθε αλυσίδας. Για ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα, που δεν μοιάζει με έναν κόμπο, πρέπει να προσέξεις το μάκρος των κολιέ. Επίσης, αν έχουν διάφορες λεπτομέρειες πάνω τους, τότε φρόντισε να έχουν αρκετή διαφορά για να ξεχωρίζουν.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ