Follow us

Αυτή είναι η Zara τσάντα που έχει ξετρελάνει όλες τις fashionistas και θα τη βρεις σε διαφορετικά μεγέθη

Το συγκεκριμένο σχέδιο υπάρχει σε πολλά χρώματα και μεγέθη για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

street style Pixel Formula

Νέα σεζόν σημαίνει νέες συλλογές από τα αγαπημένα μας fashion brands και παράλληλα σημαίνει νέες fashion εμμονές που ενθουσιάζουν κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα και θέλει να έχει πάντα προσεγμένο στιλ. Φέτος το φθινόπωρο, ένα από τα κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει οι fashionistas είναι μία τσάντα από τη νέα συλλογή του Zara. Πρόκειται για μία καπιτονέ τσάντα με χρυσή αλυσίδα που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό σε χιλιάδες γυναίκες.

Η πρώτη εμφάνιση της έγινε μέσα από την καλοκαιρινή συλλογή του brand, όταν είχε κυκλοφορήσει σε mini μέγεθος και σε έντονες αποχρώσεις όπως το πράσινο, το κοραλί χρώμα. Ο ενθουσιασμός των γυναικών ήταν τόσο μεγάλος που οι εν λόγω τσάντες έγιναν σύντομα sold out και το brand της επανακυκλοφόρησαν σε πολλά περισσότερα χρώματα -και όχι μόνο. Στη φθινοπωρινή συλλογή του Zara, η εν λόγω mini τσάντα κυκλοφόρησε σε μεγαλύτερα μεγέθη και σχέδια, διατηρώντας την καπιτονέ πλέξη και τη χρυσή αλυσίδα. Οι αποχρώσεις είναι μάλιστα τόσες πολλές που δύσκολα μπορείς να επιλέξεις μόνο μία. Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές είναι το πράσινο λαίμ, το λιλά και το βιολετί, το μπεζ και το ζεστό καφέ, το πράσινο και baby blue.

Και το Zara δεν σταματά εδώ. Πρόσφατα, εμπλούτισε ακόμα περισσότερο τη συλλογή του με σακίδια πλάτης- μεγάλα αλλά και mini- σε χρώματα όπως κόκκινο και έντονο μπλε- ώστε να καλύψουν τις προτιμήσεις όλων των γυναικών.

Loading...
Loading...

Τα σχέδια που έχουμε ξεχωρίσει

Δερμάτινη καπιτονέ τσάντα Zara

Τσάντα με αλυσίδα Zara

Καπιτονέ τσάντα Zara

Καπιτονέ σακίδιο Zara

Μικρό καπιτονέ σακίδιο Zara

Τσάντα shopper με αλυσίδα Zara

Τσάντα ώμου καπιτονέ Zara

Τσάντα ώμου Zara

Τσάντα ώμου σε λάιμ απόχρωση Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ