Follow us

Τι θα φορούσαν οι Παριζιάνες; | Δημιουργήσαμε μία capsule γκαρνταρόμπα με τα βασικά φθινοπωρινά κομμάτια τους

Όσα θα φορέσουν αυτή τη σεζόν οι πιο κομψές γυναίκες.

Τι θα φορούσαν οι Παριζιάνες; | Δημιουργήσαμε μία capsule γκαρνταρόμπα με τα βασικά φθινοπωρινά κομμάτια τους Pixel Formula

Είμαστε σίγουρες, πως δεν είμαστε οι μόνες, που από τη νεαρή ηλικία ακούμε για το στιλ και την κομψότητα των Γαλλίδων και δη των Παριζιάνων. Έτυχε πριν αρκετά χρόνια να ταξιδέψουμε στην πόλη των φώτων, το Παρίσι, και με αγωνία παρατηρήσουμε τις γυναίκες στους γραφικούς δρόμους να περπατούν. Είδαμε με τα μάτια μας όσα είχαμε ακούσει, για το στιλ τους και όπως ήταν αναμενόμενο, οι Παριζιάνες δεν μας απογοητεύσαν. Είναι πράγματι ο ορισμός της ανεπιτήδευτης κομψότητας, του χαλαρού glamour, του casual-chic -δεν είναι τυχαίο που αναφέρονται στο στιλ τους με την έκφραση ''je ne sai quoi''. Στο DNA τους κυλάει η μόδα και την κάνουν να φαίνεται αβίαστη.

Στη γκαρνταρόμπα των Παριζιάνων

Οι Παριζιάνες, λοιπόν, αποτελούν πάντα ένα ''study case'' για εμάς, τις συντάκτριες μόδας, όπως επίσης και τις λάτρεις αυτού του χώρου. Ανατρέχουμε συχνά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, τόσο για να δούμε τι επιλέγουν να φορέσουν, όσο και να πάρουμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση μας. Κάπως έτσι έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε τα must haves, που δίνουν το παρών σε κάθε τους εμφάνιση.

Αυτά τα κομμάτια είναι στην ουσία βασικά fashion items με μεγάλη στιλιστική ευελιξία, που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους και να προσαρμοστούν στην εκάστοτε περίσταση. Κοινό χαρακτηριστικό τους αποτελεί η ρομαντική διάθεση, οι άνετες γραμμές και η διαχρονικότητα τους. Αν, λοιπόν, θέλεις να υιοθετήσεις το φθινοπωρινό look των Παριζιάνων, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα κομμάτια της fall γκαρνταρόμπας τους, που θα σε κατατοπίσουν αναλόγως.

Οι κλασικές πλεκτές ζακέτες σε κοντό μήκος και με έντονα χρώματα και prints.

Loading...

Οι δερμάτινες μπότες σε μεσαίο ύψος δεν μπορούν παρά να δίνουν το παρών σε κάθε street style εμφάνιση.

Loading...

Οι μικροσκοπικές τσάντες σε κάθε σχέδιο, που επικρατούν παράλληλα στις τάσεις, λατρεύονται από τις Παριζιάνες.

Loading...

Τα στενά τζιν παντελόνια λείπουν από τις γκαρνταρόμπες τους. Προτιμούν τα denim σε ίσια γραμμή για άνεση.

Loading...

Μία μίνι tweed φούστα ή κάποια σε ένα διαχρονικό print παντα θα βρίσκεται στις μπροστινές θέσεις της γκαρνταρόμπας των Παριζιάνων.

Loading...

Το αγαπημένο φλοράλ φόρεμα δεν έχει εποχή και φοριέται κάθε σεζόν, σύμφωνα με τις Παριζιάνες.

Loading...

Ένα oversized πουκάμισο για να το φοράς button down όπως οι Παριζιάνες.

Loading...

Τα πουλόβερ και οι μπλούζες με τα ογκώδη μανίκια έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν του Παριζιάνικου street style.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ