Follow us

Το κοστούμι της Ζέτας Μακρυπούλια είναι η ανανέωση που χρειάζεται στο office style σου

Πώς θα υιοθετήσεις το look της.

ζετα NDP

Υπάρχουν μερικά κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας, που συγκαταλέγονται στα ''hero'' ρούχα και αξεσουάρ. Είναι αυτά, που πάντα επιλέγουμε, ανεξάρτητα από την περίσταση, την εποχή και τις τάσεις που επικρατούν στη σεζόν. Αποτελούν βασικά κομμάτια, έχουν διαχρονικό χαρακτήρα και πολλές φορές μεγάλη ιστορία τόσο για εμάς όσο και για τη βιομηχανία και τον κόσμο της μόδας. Ένα από αυτά είναι το κοστούμι, το οποίο αποτελεί ένα δάνειο από την ανδρική γκαρνταρόμπα, που στα χέρια της γυναίκας μεταμορφώθηκε σε λάβαρο αγώνα. Μπορεί για χρόνια το εν λόγω σύνολο να είχε ταυτιστεί με το αντρικό φύλο, ωστόσο, το κοστούμι συνδέθηκε με τη γυναικεία χειραφέτηση, ενώ στα χέρια των σχεδιαστών απέκτησε την πιο θηλυκή εκδοχή του. Πλέον, δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, καθώς αποτελεί το must have του office style. Πάρ' όλα αυτά, λόγω της ευελιξίας, του δυναμισμού και της επιβλητικότητας του πάντα ψάχνουμε νέα σχέδια κοστουμιού, που θα εμπλουτίσουν τη συλλογή μας και θα ανανεώσουν το office style. Αυτό το νέο σχέδιο το βρήκαμε στη γκαρνταρόμπα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ''Rouk Zouk'' εμφανίστηκε στο feed του Instagram μας με μία άκρως θηλυκή και μοντέρνα εκδοχή του κοστουμιού. Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, όπου φορούσε ένα κόκκινο κοστούμι, που αποτελεί σαν απόχρωση μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν. Το εν λόγω outfit αποτελούνταν από ένα cropped σακάκι με λεπτομέρειες από κουμπιά -μία διαφορετική και μοντέρνα εκδοχή στο κλασικό blazer- και ένα loose παντελόνι. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρο crop top και μαύρη ζώνη. Η άνετη baggy σιλουέτα του παντελονιού, όπως και η κοντή εκδοχή του blazer δίνουν σίγουρα άλλο αέρα στο κλασικό κοστούμι. Βέβαια και η έντονη κόκκινη απόχρωση δεν μπορεί παρά να το κάνει πιο θηλυκό και ελκυστικό.

Get the look

Παρακάτω σου βρήκαμε τα απαραίτητα κομμάτια για να αναδημιουργήσεις το look της Ζέτας Μακρυπούλια και να εξελίξεις το office style σου.

Το κοστούμι της Ζέτας Μακρυπούλια είναι η ανανέωση που χρειάζεται στο office style σου
Κόκκινο μπλέιζερ και παντελόνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ