Follow us

Το φθινοπωρινό σύνολο που φορούν οι πιο κομψές γυναίκες βρίσκεται ήδη στη γκαρνταρόμπα σου

Μπορείς να το φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στην βραδινή έξοδο σου στο θέατρο.

Το φθινοπωρινό σύνολο που φορούν οι πιο κομψές γυναίκες βρίσκεται ήδη στη γκαρνταρόμπα σου Pixel Formula

Κάθε φθινόπωρο επικρατεί μία στιλιστική σύγχυση, όπως μας αρέσει να ονομάζουμε τον διχασμό μεταξύ της καλοκαιρινής και χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας. Όταν βγαίνεις έξω βλέπεις ταυτόχρονα σορτς και πουλόβερ, τιραντάκια και πανωφόρια, σανδάλια και μπότες. Είναι λογικό, λοιπόν, να νιώθεις μπερδεμένη το πρωί κοιτώντας τα ρούχα σου αλλά και έπειτα όταν βγεις στους δρόμους. Ο καθένας όμως φοράει ό,τι θέλει και ό,τι τον κάνει να νιώθει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Δεν είμαστε εδώ, άλλωστε, για να κάνουμε κριτική. Στο MissBloom έχουμε βάλει στόχο μας να σε βοηθήσουμε να αναβαθμίσεις το στιλ σου και να κάνεις το καθημερινό ντύσιμο παιχνιδάκι. Το σημερινό styling μάθημα έτσι είναι επικεντρωμένο ακριβώς στο καθημερινό φθινοπωρινό ντύσιμο.

Το πιο hot φθινοπωρινό look που φορούν όλες οι fashionistas και μπορείς άμεσα να αντιγράψεις

Οι style experts, οι απανταχού fashionistas και φυσικά οι fashion influencers έχουν συμφωνήσει όλες, πως φέτος το φθινόπωρο το ιδανικό σύνολο για κάθε περίσταση είναι ένα: Ένα πουλόβερ συνδυασμένο με μία φούστα. Και όμως τόσο απλό αλλά τόσο κομψό και κατάλληλο για τη ζέστη και το κρύο, που συνυπάρχουν μέσα σε 24 ώρες της φθινοπωρινής ημέρας. Μάλιστα, προτού αντιληφθούμε, πως και οι υπόλοιπες fashionsitas έχουν αγαπήσει αυτό τον συνδυασμό, τον είχαμε αναγάγει ήδη στο ''hero outfit'' του στιλ μας. Σκέψου πως με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να το κάνεις ιδανικό για ένα βράδυ στο θέατρο, στο σινεμά, στο γραφείο, την πρωινή και την απογευματινή βόλτα και το φαγητό. Plus, όλες μας έχουμε παραπάνω από μία φούστα και ένα πουλόβερ στη γκαρνταρόμπα μας, οπότε έχει πολλές επιλογές.

Οι fashionistas έχουν εξελίξει το εν λόγω style combo μέσα από τις προσωπικές πινελιές τους και τα στιλιστικά ρίσκα τους και σου παρουσιάζουμε παρακάτω τις δικές τους ενδιαφέρουσες εκδοχές.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ