Follow us

Σταμάτα ό,τι κάνεις | Σου βρήκαμε πώς θα φορέσεις τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου

Το #LeatherWeather είναι γεγονός και δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου.

Σταμάτα ό,τι κάνεις | Σου βρήκαμε πώς θα φορέσεις τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου Splash/ideal Images

Λίγο πριν αλλάξουμε σεζόν και καλωσορίσουμε τη νέα, όλες οι συντάκτριες μόδας αναζητούμε τις τάσεις, που θα επικρατήσουν το επόμενο διάστημα. Ποια θα είναι η νέα ''it'' τσάντα; Ποιο είναι το trendy πανωφόρι; Ποια παπούτσια θα δούμε στο street style; Τι ξεχωρίζει στα pre-fall drops των fashion brands; Υπάρχουν ανάμεσα στα trends περσινά κομμάτια; Αυτές και άλλες πολλές παρόμοιες ερωτήσεις μάς απασχολούν και όπως παρατηρήσαμε δεν είμασταν οι μόνες. Παράλληλα με τη δική μας αναζήτηση και οι fashionistas ανά τον κόσμο είχαν αρχίσει ήδη τις τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου να ξεδιαλέγουν τα δικά τους αγαπημένα κομμάτια από τη συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Είδαμε πανωφόρια, πλεκτά και μπότες στις εμφανίσεις τους, κάτι πους ως Ελληνίδες μας προβλημάτισε λόγω του ζεστού καιρού στη χώρα μας.

Βέβαια, από την άλλη, μας βοήθησε να δούμε πιο εύκολα όσα πράγματι θα επικρατήσουν τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τους κρύους μήνες, που πλησιάζουν. Τι ξεχωρίσαμε, λοιπόν, στο φθινοπωρινό τους στιλ τόσο τότε όσο και τώρα; Το δερμάτινο σε κάθε του εκδοχή. Και όμως αυτό το διαχρονικό κομμάτι επιστρέφει δυναμικά στις τάσεις της σεζόν με κάθε ιέρεια του στιλ να επιλέγει το δικό της leather must have.

Τα δερμάτινα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου

Εμείς, ωστόσο, σου βρήκαμε όλα τα δερμάτινα φθινοπωρινά απαραίτητα σε ένα βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο και πλέον επιχειρηματίας και fashion influencer Valeria Lipovetsky παρέδωσε μαθήματα στιλ μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μετράει πάνω από 1,7 εκατομμύρια ακολούθους.

Η ίδια παρουσίασε 4 διαφορετικά fall looks στα οποία είχε συμπεριλάβει και από ένα δερμάτινο fashion item. Μάλιστα, σε κάποια από τα προτεινόμενα σύνολα τα δερμάτινα κομμάτια ήταν περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν άκρως κομψό, ενώ τα outfits αποτελούνται από βασικά κομμάτια, που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου και μπορείς να αναδημιουργήσεις εύκολα για κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σύμφωνα με τη Valeria Lipovetsky αυτά είναι τα must haves για το #LeatherWeather:

  • Μποτάκια
  • Παντελόνι
  • Τσάντα
  • Loafers
  • Σορτς - Βερμούδα

Δες το στην πράξη στο παρακάτω βίντεο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ