Follow us

Το Toi-Moi φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου που θα μπορούσες να βάλεις και στον γάμο σου

Το πιο budget friendly νυφικό, που μπορείς να βρεις στην αγορά.

Κατερίνα Καινούργιου

Η ημέρα του γάμου για την κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, όπως επίσης εντελώς διαφορετική είναι και το νυφικό, που θα ήθελε να φορέσει. Μπορεί η πλειοψηφία να δίνει τη ψήφο εμπιστοσύνης στο πριγκιπικό ογκώδες φόρεμα με το ''heart'' κόψιμο στο μπούστο, τη δαντέλα και τους κρύσταλλους, ωστόσο, υπάρχουν και οι νύφες, που θέλουν κάτι πιο μοντέρνο, λιγότερο ρομαντικό ή εντελώς εκκεντρικό. Μην ξεχνάς πως μεγάλα style icons προτίμησαν να παντρευτούν φορώντας κοστούμι, μίνι φορέματα και ταγέρ αντί για ένα κλασικό νυφικό. Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε εδώ για να θαυμάσουμε την προσωπική ματιά τους και να σου προσφέρουμε όσες περισσότερες επιλογές είναι δυνατόν για τη μεγάλη σου ημέρα. Μάλιστα, βρήκαμε ένα σχέδιο, που θα μπορούσες να φορέσεις στον γάμο σου, στο πιο απρόσμενο μέρος. Ο λόγος για το Instagram της Κατερίνας Καινούργιου.

Wedding bells on a budget... but make it pretty

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τη μόδα και δεν χάνει στιγμή να δημοσιεύει τα καλύτερα της looks στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για σύνολα είτε από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις είτε από την προσωπική της ζωή και καθημερινότητα και σε κάθε περίπτωση μάς προσφέρουν αρκετή έμπνευση. Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, έκανε μία πρόσφατη ανάρτηση, η οποία μάς έδωσε μία προτότυπη ιδέα, που αφορά το δικό σου νυφικό.

Αν σκοπεύεις να παντρευτείς και στα χαρτιά σου η λέξη ''παραδοσιακό'' είναι σβησμένη με μπλάνκο ή μουτζωρομένη με στιλό, τότε σου έχουμε τη λύση. Η παρουσιάστρια του ''Super Κατερίνα'' εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη με ένα σατινέ wrap φόρεμα. Είναι μίντι, οπότε δεν θα σε δυσκολεύει στο περπάτημα, έχει μακρύ μανίκι και ''V'' λαιμόκοψη, ενώ η γραμμή του είναι απολύτως θηλυκή και συγχρόνως άνετη. Plus, το εν λόγω φόρεμα δεν χρειάζεται να το φορέσεις μία φορά και να μην το ξαναβάλεις ποτέ, ενώ αποτελεί την πιο budget friendly επιλογή!

Loading...

Το φόρεμα ανήκει στη νέα φθινοπωρινή συλλογή του Toi-Moi και κοστίζει μόλις 129,00€ και θα το βρεις εδώ.

Το Toi-Moi φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου που θα μπορούσες να βάλεις και στον γάμο σου
φορεμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ