Follow us

Γραφείο - Βόλτα - Έξοδος | Τα μίντι φορέματα για κάθε περίσταση

Πίστεψε μας, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα μίντι φόρεμα.

Γραφείο - Βόλτα - Έξοδος | Τα μίντι φορέματα για κάθε περίσταση Pixel Formula

Η μέρα έχει 24 ώρες και μπορεί να ακούγονται πολλές, όμως, η αλήθεια είναι πως δεν μας φτάνουν. Μέσα σε αυτό το περιορισμένο χρονικό διάστημα πρέπει να χωρέσουμε τη δουλειά, την προσωπική και την κοινωνική ζωή και φυσικά την φροντίδα του εαυτού μας. Με το καιρό καταφέρνουμε να τα χωρέσουμε όλα αυτά κάνοντας σωστή διαχείριση του χρόνου μας, πάνω στο οποίο θα κάνουμε λόγο σήμερα. Για να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο και να τον αφιερώσεις όπου εσύ προτιμάς, θα πρέπει να μην τον χαραμίζεις στο styling και πιο συγκεκριμένα ανακατεύοντας τη γκαρνταρόμπα σου. Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις και ο χρόνος βρίσκεται απέναντι σου, τότε ο πανικός σου σε κυριεύει με αποτέλεσμα όχι απλά να ανακατώνεις τη ντουλάπα σου (άρα να πρέπει έπειτα να δαπανήσεις χρόνο στην οργάνωση της), αλλά και να μην μπορείς να βρεις το κατάλληλο σύνολο. Σε κάτι τέτοια περιστατικά χρωστάς τα ''fashion disasters''. Εμείς σήμερα θα σου δώσουμε τη λύση σε αυτό το πρόβλημα σου, η οποία ακούει στο όνομα ''μίντι φορέματα''.

Loading...

Τα ιδανικά μίντι φορέματα για κάθε περίσταση μέσα στην ημερα σου

Το φόρεμα είναι ένα one-piece σύνολο, το οποίο φοράς και είσαι έτοιμη να βγεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου. Είναι σύμβολο της θηλυκότητας και προσθέτει πολλούς στιλιστικούς πόντους σε κάθε εμφάνιση σου. Το φόρεμα είναι ευκολοφόρετο και ευέλικτο και αν βρεις το σωστό για εσένα, που ταιριάζει με την αισθητική και τις ανάγκες σου, τότε μιλάμε για το hero piece της γκαρνταρόμπας σου.

Όσον αφορά το μάκρος, το μίντι είναι το ιδανικό. Θα αναρωτιέσαι γιατί... Γιατί πολύ απλά είναι ''τόσο όσο'' μακρύ για να μην ζεστένεσαι και να μην ταλαιπωρείσαι, να μην νιώθεις άβολα ή να σκοντάφτεις και η κίνηση σου να είναι όσο πιο ελεύθερη και σαγηνευτική γίνεται. Το πιο σημαντικό, όμως, από όλα είναι, πως ένα μίντι φόρεμα ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι την βόλτα και τη βραδινή έξοδο -αρκεί πάντα να έχεις τα σωστά αξεσουάρ. Έτσι δεν θα χρειάζεται να αλλάζεις σύνολα μέσα στην ημέρα σου για να πας από τη μία περίσταση στην άλλη και ούτε θα χάνεις άσκοπα χρόνο μπροστά από την γκαρνταρόμπα σου. Πάντα θα νιώθεις έτοιμη για κάθε εκδήλωση, όπως και πολλή αυτοπεποίθηση.

Loading...

Για όλους τους παραπάνω λόγους συγκεντρώσαμε παρακάτω ιδανικά μίντι φορέματα από τις φθινοπωρινές συλλογές αγαπημένων fashion brands, που μπορείς να αξιοποιήσεις σε κάθε σου έξοδο και στιλ.

Κόκκινο μίντι φόρεμα με ζώνη στη μέση και σκίσιμο, Hemithea

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Forever Young The Label

Μίντι φόρεμα με σχέδιο κορσέ, Mango

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Milk White

Σεμιζιέ φόρεμα με δερμάτινη όψη, Zara

Σατινέ μίντι φόρεμα, Nash by Natasha Avloniti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ