Ντύσου για να πας γυμναστήριο όπως η Δέσποινα Βανδή | Σού βρήκαμε τα κομμάτια

To look που θα σε βάλεις σε mood γυμναστηρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Μπορεί κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου να προσπαθούσες να βρεις ακόμα τα πατήματα, τη ρουτίνα και τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου μετά τις διακοπές και έτσι η φροντίδα του σώματος σου να πήγε πίσω. Με λίγα λόγια δεν έβαλες σε προτεραιότητα τη γυμναστική και τη διατροφή για να επανέλθεις πλήρως και να βρεις τις δυνάμεις σου για τη νέα σεζόν. Μην ανησυχείς, όμως, και για εμάς το ίδιο συνέβη, όμως ο Οκτώβρης είναι ο ιδανικός μήνας για να φροντίσεις και πάλι τον εαυτό σου. Η διατροφή έρχεται πρώτη και η γυμναστική ακολουθεί. Βέβαια, είναι κάπως δύσκολο να γυρίσουμε πίσω στα γυμναστήρια. Λίγο η κούραση, λίγο η κατάσταση με την πανδημία, δεν είναι δύσκολο να αποθαρρυνθούμε. Παρ΄όλα αυτά, μπορούμε να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο στον εαυτό μας μέσω του αγαπημένου μας styling.

Το look της Δέσποινας Βανδή θα σε βάλει σε #GymMood

Το έχουμε τονίσει πολλάκις στο παρελθόν το styling γεμίζει τις ''μπαταρίες'' μας με αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δυναμισμό και για αυτό είναι σημαντικό να το προσέχουμε. Εμείς, λοιπόν, σου βρήκαμε το ιδανικό σύνολο, που θα σε βάλει σίγουρα σε mood γυμναστικής. Ο λόγος για το πρόσφατο αθλητικό look της Δέσποινας Βανδή. Η ίδια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με ένα sporty outfit, που λατρέψαμε. Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε ένα λευκό oversized T-shirt, μία κοντή loose φόρμα, μία εμπριμέ αθλητική ζακέτα και εκκεντρικά sneakers.

Get the look

Το look αυτό σίγουρα θα σε βάλει στο mood της γυμναστικής. Μπορείς, ακόμα, να το φορέσεις και στην καθημερινότητα και τις βόλτες σου, καθώς αποτελεί και μία κατάλληλη πρόταση για το casual athleisure style. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα κομμάτια της sporty εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή για να υιοθετήσεις το look.

Classics French Terry Small Logo φόρμα, Reebok

Λευκό T-shirt UA Tech™, Under Armour

Αθλητικά παπούτσια NMD R1, Adidas

Evostripe Full-Zip ζακέτα, Puma