Follow us

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε την πιο κομψή BSB φούστα | 3 τρόποι για να τη φορέσεις σε διαφορετικές περιστάσεις

Εάν θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου, αυτή η φούστα είναι σίγουρα must.

fay skorda NDP Photo Agency

Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει επιστροφή στις ημέρες που φεύγεις από το σπίτι το πρωί και επιστρέφεις αργά το βράδυ. Γραφείο, υποχρεώσεις, συναντήσεις με φίλες, βραδινές έξοδοι, όλα αυτά βοηθούν να γεμίζεις τις ημέρες σου, ενώ σου δημιουργούν μία μεγάλη στιλιστική πρόκληση. Να δημιουργήσεις ένα σύνολο που είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Ακόμα κι αν αυτό σου μοιάζει ακατόρθωτο, εμείς θα σου αποδείξουμε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αρκεί να κάνεις έξυπνες επιλογές.

Για παράδειγμα, χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου πολυχρηστικά κομμάτια, όπως η φούστα που φόρεσε η Φαίη Σκορδά πρόσφατα στην εκπομπή "Πρωινό". Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνδύασε μία midi φούστα σε snakeskin μοτίβο με ένα πουλόβερ που είναι διακοσμημένο με πέρλες. Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνες γόβες, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Μία φούστα, όπως αυτή της Φαίης Σκορδά, που είναι δημιουργία του ελληνικού brand, BSB, θα σε βοηθήσει να προσαρμόσεις τα σύνολα σου σε διαφορετικές περιστάσεις.

Για το γραφείο

Μία φούστα σε δυναμικό animal print όπως αυτή της Φαίης Σκορδά μπορεί να κάνει αμέσως τη διαφορά στα σύνολα του γραφείου. Συνδύασε την με πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με αυτοπεποίθηση.

Για τις βόλτες με τις φίλες σου

Εάν μετά το γραφείο, έχεις κανονίσει να δεις τις φίλες σου, άλλαξε τα παπούτσια σου με ένα ζευγάρι sneakers ώστε να νιώθεις πιο άνετα και το πουκάμισο με ένα πουλόβερ όπως αυτό το BSB που προτίμησε η Φαίη Σκορδά. Έτσι, θα νιώθεις άνετα και θα δημιουργήσεις ένα πολύ κομψό look.

Για τη βραδινή έξοδο

Η ημέρα ολοκληρώνεται με μία βραδινή έξοδο, που απλώς χρειάζεται να επαναφέρεις τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και να αντικαταστήσεις το πουλόβερ με ένα tank top ή ένα bodysuit. Ολοκλήρωσε το look με εντυπωσιακά κοσμήματα και είσαι έτοιμη να απολαύσεις το cocktail σου.

Το look της Φαίης Σκορδά

Loading...

Get the Look

Κρουαζέ μπλούζα με πέρλες BSB

Midi φούστα σε snake skin μοτίβο BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ