Follow us

Kendall Jenner | Το πουλόβερ της είναι ακριβώς αυτό που θες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

5 προτάσεις για να αναβαθμίσεις το look του φθινοπωρινού must - have.

Kendall Jenner | Το πουλόβερ της είναι ακριβώς αυτό που θες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Μετά από τη σύντομη κακοκαιρία κάτι μέσα μας άλλαξε, καθώς μπήκαμε και επίσημα σε ένα φθινοπωρινό mood. Μπορεί ήδη από τα τέλη του Αυγούστου να ασχολούμαστε με τις τάσεις, που θα επικρατήσουν τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, και τις συλλογές με τα νέα fall fashion items, ωστόσο, η ψηλή θερμοκρασία και ο καλός καιρός δεν ενέπνεε τη φθινοπωρινή διάθεση. Επίσης, δεν έκανε απαραίτητη τη στιλιστική αλλαγή της γκαρνταρόμπας, δηλαδή την αντικατάσταση των καλοκαιρινών με τα μεταβατικά και χειμερινά κομμάτια. Τώρα, όμως, νιώθουμε διαφορετικά, αφού και ο υδράργυρος έχει πέσει αισθητά. Από το πίσω μέρος της ντουλάπας, από τα συρτάρια και τους αποθηκευτικούς σάκους ξεπροβάλλει ένα αγαπημένο ρούχο, ένα fashion item που έχει συνδέσει την ύπαρξη του με τη ζεστασιά και τη θαλπωρή, με το hashtag #cozy και για χάρη του έχει δημιουργηθεί και το προσωπικό του hashtag. Μαντεύεις ποιο είναι; Ο λόγος για το staple της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, το πουλόβερ, που φαίνεται να αγαπά εξίσου και η Kendall Jenner.

Η Kendall Jenner με το πιο cozy πουλόβερ

Η αλήθεια είναι, πως δεν μας κάνει εντύπωση, που η μούσα των σχεδιαστών και λάτρης της μόδας έχει ήδη φορέσει το πιο άνετο και trendy πουλόβερ. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η Kendall Jenner προέρχεται από μία οικογένεια με trendsetters και η ίδια δεν θα μπορούσε να διαφέρει από τις διάσημες αδελφές της. Η Kendall Jenner σε πρόσφατη εμφάνιση της δημιούργησε το απόλυτο casaul outfit με το πουλόβερ, που θα θες άμεσα να φορέσεις.

Η ίδια φόρεσε ένα πουλόβερ με πουά print σε ουδέτερες αποχρώσεις, που μας θυμίζει τα 70s. Η Kendall Jenner το συνδύασε με τζιν σε μπλε ξεβαμμένη απόχρωση, μαύρα μποτάκια, γυαλιά ηλίου σε ρετρό σχέδιο και τσάντα με κροκό εφέ σε καφέ απόχρωση. Όλο το σύνολο είχε μία νοσταλγική διάθεση, κάτι που το έκανε ακαταμάχητο.
Kendall Jenner | Το πουλόβερ της είναι ακριβώς αυτό που θες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου
Kendall Jenner2

Όπως έχουμε ήδη τονίσει, οι φετινές φθινοπωρινές τάσεις φέρνουν αρκετές αναφορές από προηγούμενες δεκαετίες και έτσι βλέπουμε χαρακτηριστικά τους trends να επανασυστήνονται πιο ανανεωμένα από ποτέ. Ένα από αυτά είναι τα πουλόβερ με prints, όπως tartan, checked και polka dots, που υπόσχονται να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο καθημερινό σου look, όπως αυτό της Kendall Jenner.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 προτάσεις για να υιοθετήσεις και εσύ την τάση.

Πουλόβερ ζακάρ με εφέ γούνας, Bershka

Cropped πουλόβερ, Zara

Πολύχρωμο πλεκτό πουλόβερ, Mango

Πλεκτό πουλόβερ με καρό σχέδιο, Pull & Bear

Oversized πουλόβερ με checked print, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ