Follow us

Anti-jean trend | 5 σύνολα που θα αντικαταστήσουν τις εμφανίσεις σου με τζιν

Οι ειδικοί μας προτείνουν να βάλουμε στην άκρη τα ντένιμ παντελόνια.

Anti-jean trend | 5 σύνολα που θα αντικαταστήσουν τις εμφανίσεις σου με τζιν Pixel Formula

Τα ντένιμ παντελόνια δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, ούτε και θα τα απαρνηθούμε στιλιστικά. Η ευελιξία τους είναι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό τους, αφού μπορούμε να τα φορέσουμε μέχρι και σε επίσημες εκδηλώσεις με τα ανάλογα κομμάτια και αξεσουάρ. Ωστόσο, πολλές φορές καταλαμβάνουν το 90% του καθημερινού ντυσίματος, όπως επίσης και εκείνο του Σαββατοκύριακου, με αποτέλεσμα να φτάνουμε σε ένα σημείο κορεσμού. Πόσα σύνολα με πρωταγωνιστή το τζιν θα κάνουμε μέχρι να νιώσουμε τον διακαή πόθο για ανανέωση, για κάτι διαφορετικό -κάτι που διαφέρει από το σκούρο μπλε χρώμα του και την άγρια υφή του; Την ίδια σκέψη μοιράζονται και οι fashionistas, οι οποίες φροντίζουν να έχουν ποικιλία στην καθημερινότητα και τη γκαρνταρόμπα τους.

Το ''κίνημα'' anti-jean σού χτυπάει την πόρτα

Μετά τους κατ' οίκον περιορισμούς όλο και περισσότερες λάτρεις της μόδας στρέφονται σε πιο μαλακά υφάσματα, ανοιχτές γραμμές και glamorous διάθεση ακόμα και στο casual look τους. ''Περισσότερα φορέματα, φούστες, tailored wide leg παντελόνια και λιγότερο ντένιμ'', φαίνεται να λένε οι fashion influencers, insiders και stylists. Οφείλουμε να πούμε, πως το anti-jean trend έχει συνεπάρει και εμάς. Ψάξαμε, λοιπόν, να βρούμε τα σύνολα, που θα αντικαταστήσουν τα τζιν μας -τουλάχιστον για λίγο- και θα ανανεώσουν κάθε εμφάνιση μας, από το γρφείο έως τη βραδινή έξοδο.

Τι φορούν οι fashion experts στο anti-jean trend;

Η Chiara Ferragni μάς προτείνει δερμάτινη φούστα, κασμιρένιο πουλόβερ και ψηλές μπότες -ένα σύνολο ιδανικό για πολλές περιστάσεις.

Loading...

Η Alison Toby μας συμβουλεύει να επενδύσουμε σε ένα wide leg tailored παντελόνι, που είναι κατάλληλο για το γραφείο, και να το φορέσουμε με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο, ανανεώνοντας το office look μας.

Loading...

H Danielle Bernstein μάς παραπέμπει σε ένα preppy style με tartan μίντι φούστα, πουκάμισο με έντονο κολάρο και οκγώδη μανίκια, loafers και μικρή τσάντα σε γεωμετρικό σχήμα.

Loading...

Η Victoria Barbara, απο την άλλη πλευρά, προτείνει μία glamorous εκδοχή στο athleisure look. Φόρμες σε πολυτελή κρεμ απόχρωση συνδυασμένες με μακρύ παλτό σε σκούρα καφέ και chelsea μποτάκια. Τι καλύτερο για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου;

Loading...

Τέλος, από τις προτάσεις μας δεν μπορεί να λείπει ένα φόρεμα συνδυασμένο με sneakers και ένα δερμάτινο τζάκετ, όπως ακριβώς το σύνολο της Pamela Smoljanić.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ